Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet kigyógyulni a...

Hogyan lehet kigyógyulni a súlyos szeretet hiányból?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 18:34
 1/8 anonim válasza:
Jól kijössz a családoddal?Vannak barátaid? =)
2010. dec. 6. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
baráttal/bnővel :D
2010. dec. 6. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Kemény munkával, de ki lehet.

Ha leírod nekem egy privát e-mail-ben, hogy miért érzed úgy, hogy súlyos szeretethiányban szenvedsz, akkor talán tudok segíteni neked.

Szép napot!

ParlanDo

2010. dec. 7. 10:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek barátaim, pasim sincs
2010. dec. 7. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Jaj te szegény :( annyira nem tudtam nem észrevenni a topik szövegét. Hát nem vagy egyedül én is szívok ezzel(19F). 1-et tok ajánlani, mindig add önmagad mindenkinek, legyél nyitott minél maximálisabban, aki megtalálja benned a lelket, az hidd el olyannak fog szeretni amilyen vagy. Ha nem is kapcsolat, legalább barátod legyen, arra szükség van, és tuti lesz valaki, csak nagyon nehéz az ilyent megtalálni. Hány éves is vagy amúgy? Ha akarod az én véleményemet is dobj egy privát mail-t :) Persze írd meg benne mi is a fő probléma...
2010. dec. 8. 03:29
 6/8 anonim válasza:
Keresd meg JÉZUST! Ja és persze ne valamelyik szektában. Nekem Ő segített ugyanerre a problémára. Privát email=segítek
2010. dec. 12. 07:13
 7/8 alfonz64 ***** válasza:
Először is dolgozni kell a személyiségeden hogy szerethető ember legyen.(hiszti, dühroham,veszekedés,balhézás kizárva) keresni kell olyan társas elfoglaltságot vagy sportot ahol sok sikerélmény éri az embert, meg a sport is szabadit fel olyan hormont amitől jobban érzed magad.(teke,biliárd,fitnesz,szauna,munkahelyi barátokkal való munkán kívüli időtöltés(megkérdezed neked mi a hobbid vagy mit csinálsz ha hazamész),futás,biciklizés,főzés, szalonna sütés,grill party stb... a lényeg hogy ki kell mozdulni otthonról a barátokért és a szeretetért meg kell dolgozni. Ha ezek sem segítenek akkor az már orvosi eset, nagyon jó kis kedélyjavítók vannak.
2010. dec. 12. 18:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nekem hirtelen a Facebook jutott eszembe. Ott azért valamilyen szinten csak tudsz barátkozni. Rövid távon eredményes lehet.

De ha tényleges barát kell, az majd idővel fog jönni, csak önmagad add :)

2010. dec. 13. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!