Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez természetes ebben a korban?

Ez természetes ebben a korban?

Figyelt kérdés

Szoktam olyanon gondolkodni mikor rossz napom van, hogy valami változás kéne az életemben, valami fordulópont.Pélául,-de inkább ebből a gondolatból több évek óta- hogy valami halálos betegségről gondolkodom mert mondjuk beképzeltem magamnak valamit és egésznap és ráadásul néha öngyilkosságról is fantáziálok. Körülbelül egy éve depressziós voltam és úgy hiszem, hogy még lehetek mert nem voltam kezelve.

Mostanában főleg a halálos betegség jut eszembe mert új osztályba kerültem és biztos akkor nem beszélnének ki meg megértőbbek lennének velem de lehet, hogy így se beszélnek ki csak visszahúzódó vagyok de akkor is eltudja rontani a napjaimat az, hogy azthiszem rajtam nevetnek.

15/L

2010. dec. 2. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok (meg ez is van)

de szerintem normális

12,5/F

2010. dec. 2. 16:28
 2/9 anonim válasza:
10%
Bob Marley féle gyógyszer segít az ilyeneken, gyógyszerészt a suli dohányzós wcjében találsz. De ha vársz még 2 évet 100% hogy elmúlik, meg egy párkapcsolat sokat segíthet.
2010. dec. 2. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyeneken gondolkoztam 15 évesen, szóval létező jelenség, de szerintem nem normális, mint ahogy én sem lettem az. :D 23/L
2010. dec. 2. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Inkább neurotikus lehetsz, ha a figyelemért vágysz ilyesmire.
2010. dec. 2. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:

"valami halálos betegségről gondolkodom mert mondjuk beképzeltem magamnak valamit és egésznap és ráadásul néha öngyilkosságról is fantáziálok."

Mint kb. minden 14-15 éves. Ilyen ez az életkor. Nagyon küzdelmes, néha kellemetlen tud lenni.

"Mostanában főleg a halálos betegség jut eszembe mert új osztályba kerültem és biztos akkor nem beszélnének ki meg megértőbbek lennének velem"

Ez a 2.0-ás verziója az 5 éves kori vágynak, hogy bárcsak megfáznék, mert akkor maradhatnék itthon és nem kellene oviba menni.

Amit leírsz, az nem jó, de nem mondanám szokatlannak ebben az életkorban.

2010. dec. 3. 02:54
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

tegnapelőtt 17:09: LOL :D

Amúgy velem is előfordultak/fordulnak hasonlók. Kicsit mélyebb gondolkodású vagy, ennyi.

Gondolom sokat vagy magadba, és járatod az agyadat mindenfélén és ez lett belőle.

Ha vannak és gondolom igen) barátaid, akkor legyél velük sokat és csinálj bármi olyant ami boldogabbá tesz, vagy legalább megnevettet. Hidd el jót tesz. De ha lehet, akkor keveset legyél magadban. Beszélgess :D Bárkivel bármiről :D Élőben természetesen.

2010. dec. 4. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat,én is hasonló cipőben járok.Azért ilyenekre nem gondolok,hogyha beteg lennék,akkor jobban figyelnének rám:D,de én is sokszor érzem úgy,hogy rajtam nevetnek,engem néznek,stbstb...szerintem ez normális ebben a korban egy bizonyos szintig,de könnyen lehet ebből depresszió,könnyen elfajulhat a dolog:S
2010. dec. 9. 18:57
 8/9 anonim ***** válasza:

És beszélgethetnénk,ha szeretnél:)irj nyugodtan privit:)

[amúgy előző vagyok,szintén 15/L(lassan 16)]

2010. dec. 9. 18:59
 9/9 anonim válasza:
Mond el valaki barátnak,ismerösnek a gondodat , bajodat,örömeidet. Ez segit általában a problémák feldolgozásában.A hallgatónak nem kell igazában nagy tanácsokat adnia , csak referencia ként jelen lenni.A depresszio sokszor magától elmúlik , jön-megy.szóval az élet minden nek ellenére SZÈP.
2010. dec. 10. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!