Van olyan, hogy csokifüggőség?
Sajnos van csokifüggőség. Pont olyan, ahogy leírtad. Annyira nem nehéz róla leszokni, mint a dohányzásról, de igen erős motíváció kell hozzá. Én még nem találtam meg ezt a motivációt. Annyit változott az egész, hogy nem eszem mindenféle csokit, csak a legjobbakat és az elég drága. Nos, ha nem tudok olyat venni, amit szeretek, inkább nem is veszek és ez valamennyire csökkenti a csokokoládé fogyasztásomat. Talán, ha beteg lennék tőle mondjuk nagyon beteg, leszoknék? Nem tudom.
Szóval nem vagy egyedül ezzel.
hát én meghalok az utolsón...:D :D kössz uccsó!
amúgy én is kényszert érzek csokievésre, de le tudom győzni.........néha
Akkor nem vagyok egyedül :) De ez végülis nem olyan káros szokás, mint a dohányzás, szerencsére nálam a hízás sem probléma, mert vékony vagyok és örülnék pár kilónak :)
A lényeg, hogy legyen otthon, akkor nem lehet baj :D
én vagyok a napi 1-2 táblás, én sem hízok:D csokizabálás mellett néha még fogyok is és ígyis gebe vagyok xD
de amúgy nem vagyok sztem kórosan sovány, orvosra nincs szükségem:D
Nekem gumicukorfüggöségem van... szerencsére (vagyis nekem nem szerencsére) ritkán van mostanában alkalmam hozzájutni, mert ha lenne akkor rengeteget ennék..
Egyszerüen nem tudok betelni vele.. betegre ettem már többször magam vele :D
Amúgy én nem hízok semmitöl szóval ez se árt..
Azért ne öülj annyira, hogy nem hízol, mert csöppet nem egészséges. Normális tápanyagoktól veszi el a helyet az étkezésedben, előbb-utóbb mégiscsak hízáshoz vezethet, de ami a legfontosabb: a mértéktelen cukorfogyasztás cukorbetegséghez.
egy másik csokoholista, aki azért a mások napi két tábláján igencsak elámult. Egy tábla is iszonyú sok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!