Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik a pszichiátriára...

Mi történik a pszichiátriára való befekvés alatt?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 16:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez attól függ, hogy hová és milyen diagnózissal fekszel be.
2010. nov. 29. 16:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a csuda történne? Kezelést kap.
2010. nov. 29. 16:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy hova fekszel be, a nyílt vagy a zárt osztályra.Én voltam a nyílt osztályon tehát elmondom.Vagy magadtól mész be, vagy a mentő visz be, vagy pszichiáter vagy pszichológus adhat beutalót.Én beutalóval mentem, a nyíltra raktak egyből.

Elmondod mi a problémád, miylen gondok gyötörnek, orvos felír mindent.KEresnek neked egy ágyat egy kórteremben, ahol van szabad hely.Ha nincs, akkor visszajössz később.

Lecuccolsz, elkészítik a lázlapodat, vérnyomásmérés, másnap vérvétel.Vannak csoportos beszélgetések is, ezekre jobb ha majd eljársz, mert segíthet valamennyit.Legalább megtudod, hogy miylen sanyarú emberi sorsok vannak.Közben van szabadidő azt csinálsz amit akarsz.

Nekünk úgy volt a napirend hogy gyógyszerosztás, reggeli, vizit, szabadfoglalkozás, ebéd, csoportterápia, gyógyszerosztás megint szabadfoglalkozás, vacsora, szabadfoglalkozás, gyógyszerosztás, s villanyoltás volt este 10-kor, mi azért még tévézhettünk.Minden reggel megkérdezik hogy vagy, iylenkor őszintén kell felelned, mert ez alapján állítják be a neked megfelelő gyógyszert.

Minden nap ez fog zajlani szerintem, kisebb eltérések lehetnek a foglalkozásokat illetően.Nagyjából ennyi.Ha akarsz még valamit tudni, kérdezz.

2010. nov. 29. 16:47
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Nem kell befeküdnöm, legalábbis még nem mondták, de mivel elég érdekes a problémám, elképzelhető, hogy sor kerül rá egyszer, ezért kérdeztem.

Tehát akkor alaposan kivizsgálnak és aszerint kapsz kezelés, nem olyan mint amikor elmész a pszichiáterhez és felírja a gyógyszert. Nem hangzik olyan rémesen.

2010. nov. 29. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi, hogy klinikai szakpszichológus felvesz veled teszteket (ha kell a diagnózishoz), és ő is beszélget veled. Ha kell, javasolnak pszichoterápiát is.
2010. nov. 29. 22:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja ja mivel hogy ott dolgozom alátudom támasztani ez így zajlik. A Mavi teszt alapján sok mindent ki lehet deríteni a páciensről, még ha nem annak mutatja magát mint aki akkor is.

Mert milyen problémád van?

2010. dec. 5. 10:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Pánikbeteg voltam pár éve, majd visszatértek a rohamok, de pánikbeteg nem lettem. Emellett egy aggasztó dolog van, derealizáció, ami nagyjából a rohamokkal egyidőben jelentkezett, de folyamatosan tartott hetekig, elviselhetetlen volt. Meg voltak fura, ijesztő gondolataim is, féltem, hogy elveszítem a valósággal való kapcsolatot. Derealizáció volt már nálam régebben is, de csak egy-egy napra.
2010. dec. 5. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Shirley Trickett - Csak semmi pánik! Olvasd el. Ne feküdj be pszichiátriára, légyszi. Nem kell az neked, ami ott van. A problémáid egymáshoz kapcsolódnak, ez a könyv sokat segíthet. Olvasd el, csináld a benne leírtakat, várj vagy fél évet, és csak utána menj bármilyen orvoshoz, ha továbbra sem lesz jobb.
2010. dec. 6. 09:59
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

A pánik betegség leküzdhető, és az összes többi is sztem csak hinni kell benne. Nekem már sikerült. A pánik betegségnek oka van gondolkodj el mikor jön úrrá rajtad, mert megfigyelhetsz benne egy állandóságot amelyt ha jobban kielemezel elgondolkodsz pár hónap alatt le is küzdhetsz.

Ha nagyon nem boldogulsz keress homeopátiát kezelésnek, ami természetes módon segít de a pszichiátrián csak jól leszedálnak kapod a sok gyógyszert lelassulsz nem fogsz tudni gondolkodni reálisan olyan lesz a memóriád mint ha berúgás után ébrednél az az tök kába leszel.

Ha volt bátorságod ide írni van erőd átlépni is ezt a kis akadájt- /ott dolgozo/

2010. dec. 7. 00:36
 10/12 anonim ***** válasza:

ez jó mennyi ott dolgozo ír XD .

távkezelés interneten XD

am én is kiolvasnám a könyvet, meg várnék vele tényleg lehet akaratod és kitartásod

szurkolok !!!!

2010. dec. 7. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!