Mitől lehet hogy állandó nyomás érzek a tarkómon? Mi okozza és mi a gyógymód?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 21:39
1/5 anonim válasza:
A magas vérnyomás egyik tünete. Szerintem biztos ami biztos menj el vele a háziorvosodhoz.
2/5 anonim válasza:
A tarkófájás biztos előjele valamilyen komolyabb betegségnek. Nem félni kell, hanem mihamarább orvoshoz fordulni
3/5 anonim válasza:
Nekem egyszer egy egész hónapon át fájt a fejem teteje, olyan volt, mintha baltával hasították volna ketté. Nem tudtam, hogy mitől van, és végül elmentem az orvoshoz. Megvizsgált és csináltak egy CT-t. Szerencsére a lelet jó lett és képzeld, másnapra elmúlt. Szerintem a stressz miatt volt. De ha a tarkód fáj, lehet attól is, hogy rosszul ülsz a széken vagy az ágyban rosszul alszol. De nem vagyok orvos, ez csak tipp. De tényleg menj el orvoshoz, az a biztos.
4/5 anonim válasza:
Igen, a stressz okozhat különböző testi fájdalmakat a folytonos izomfeszülés miatt, akár fejfájást is.
Nekem amíg olyan helyre jártam iskolába, amit nagyon utáltam folyton fájt a fejem, aztán másik iskolában elmúlt, de érdemes megvizsgáltatnod magad, vagy elgondolkodni, hogy mi okozza a stresszt és ha tudsz változtass a dolgokon.
5/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kicsit feszültebb vagyok két hónapja szültem és a kislányom hasfájós elég sokat sírt ami elég idegfeszítő volt.De már jobb a helyzet már ne sír annyit viszont a tarkóm még mindig fáj voltam vérvételen is azzal semmi gond nem volt a háziorvos csak annyit mondott hogy több folyadék amit nem nagyon értek.
2010. dec. 17. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!