Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Piszok nehéz jó embernek...

Piszok nehéz jó embernek lenni, nem?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Néha eléggé. Mikor pl szivesen beverném valakinek a képét,akkor elég nehéz..

Amúgy ki mondja meg mi a jó? Van aki sosem lehet elég jó mondjuk a szülőknek vagy a párjának,bármit tesz és bárhogy viselkedik. Van aki meg társadalmi,esetleeeeeg politikai státuszából adódóan csak jó ember lehet..

Vagy ki a jó,akiben meg sem fordulnak "bűnös",ocsmány,agressziv gondolatok,vagy az akinek eszébe jut csak visszafogja magát.. ? És még sorolhatnám,eléggé szubjktív,hogy ki a jó ember.

2010. nov. 25. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:

"Néha eléggé. Mikor pl szivesen beverném valakinek a képét,akkor elég nehéz..

Amúgy ki mondja meg mi a jó?"

Nekem pont az jutott eszembe, hogy azért mert bevernéd valaki képét, attól még nem biztos, hogy te vagy rossz. Kapja mindenki ami jár. Nemde?

Szerintem amit az ember megtesz, azt még jónak,elfogadhatónak tartja. Tehát tényleg kinek mi a jó?

2010. nov. 25. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Az elég szubjektív ki az meg mi az, de ha valaki alapból "jó" akkor nem nehéz annak lenni.
2010. nov. 25. 23:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, kit tekintünk jó embernek. Aki mindenkihez jó, v aki azokhoz jó, akik megérdemlik? Előbbi sztem nehéz, utóbbi nem, legalábbis nekem.
2010. nov. 26. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. nov. 26. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:

hallgasd meg a lelkiismereted,

aztán tedd fel a kérdést, melyik út lenne e nehezebb... na, rendszerint az a jó, azt kell választani

2010. dec. 5. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!