A depresszió oka lehet a szexuális vágy csökkenésének?
Figyelt kérdés
Egy ideje nem érzem túl jól magam! sajnos elveszítettem a munkahelyemet, és költözés miatt megváltozott a környezetem is. Elég rosszul élem meg azt a helyzetet, ideges, ingerült vagyok és ez sajnos kihat a párkapcsolatomra is. Azt vettem észre, hogy egyáltalán nem kívánom a szexet, nem vágyakozom utána, mint régebben. Csak azért teszem meg, mert tudom, hogy a páromnak szüksége van rá, de amúgy a hátam közepére sem kívánom. De nem csak vele nem akarom, hanem egyáltalán senkivel, régebben a barátnőimmel nézegettük a pasikat, kivel gyűrnénk össze a lepedőt, de még ez is megszűnt. Félelmetes, mert nagyon fiatal vagyok még, hogy ilyen fap.na legyek, még előttem az élet. Voltatok már ilyen helyzetben? Mit csináltatok? Hogy élesztettétek fel a tüzet?? :)2010. nov. 23. 00:29
1/4 anonim válasza:
természetesen, sőt a depresszió tud csak igazán odavágni a libidónak.
volt már ilyen de én férfi vagyok, szóval viszonylag könnyen visszatért, így tanácsot nem tudok adni.
szakember tudna.
2/4 anonim válasza:
ha megoldódik az életed, visszatér a vágy
ha nem bírod kivárni, fordulj szakemberhez, de ő is kb. ezt fogja mondani
3/4 anonim válasza:
Nálam is hasonló a dolog, költözés, megváltozott körülmények, ezek meg tudják viselni az embert. Kell idő, míg megszokod az új életet, én is épp várom, hogy mikor szokom meg :)
L/24
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor nem vagyok egyedül, kicsit megnyugodtam, bár sajnálom, hogy nektek is van/volt ilyen problématok!
2010. nov. 23. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!