Hamarosan karácsony és egyre jobban félek az ünneptől. Utálom a karácsonyt, hogy tudnám legalább elviselni? Vannak még karácsonyutálók rajtam kívül?
Figyelt kérdés
A boltokból rendszeresen kijövök, amikor meglátom a sok karácsonyi vackot és meghallom a karácsonyi zenét. Az első közös karácsonyunk lesz a párommal, a kedvéért kibírom, de legszívesebben az egész időszakot kitörölném a naptárból. nem a kereskedelmi őrülettől van bajom (azt csak nem szeretem, de az elkerülhető), hanem hogy mindenki elvárja, hogy szeressem a karácsonyt, pedig az emlékeim miatt nem megy.
Ne olyanokat írjatok, hogy ez szép ünnep meg szeretni kell, mert ez nem segít.
2010. nov. 20. 14:26
11/12 anonim válasza:
Egyre rosszabbul vagyok ahogy közeledik a december. Pár éve nagyapám december 24-én került be a kórházba, pár hétre rá elment. Tavaly pedig mikuláskor derült ki, hogy anyám csalja apámat, majd 1 nap múlva le is lépett...
12/12 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a karácsonnyal, örülök, hogy van pár nap, amikor igazán boldog lehetek. Viszont sajnálom azokat, akiknek a karácsony csak szomorúságot jelent :S. És hogy a kérdésedre válaszoljak (vagy legalább is a felére): amint látod, vannak karácsonyutálók, és nem csak azok, akiket rossz emlék fűz a karácsonyhoz, mert én ismerek olyat, aki csak úgy szimplán nem szereti a karácsonyt. (Szerintem azért, mert valláshoz kapcsolódó ünnep.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!