Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Skizotípiás zavar, borderline,...

Skizotípiás zavar, borderline, van itt ilyen hasonló problémával?

Figyelt kérdés
Küzdök vele több mint fél éve, nagyon szeretnék beszélgetni hasonló betegségben szenvedőkkel
2010. nov. 18. 09:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia!Én bordeline vagyok s szívesen beszélgetek veled.22/L
2010. nov. 18. 09:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én is szívesen beszélgetek veled, én borderline vagyok. 22/N
2010. nov. 18. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:
A skizotípiás zavar nálad hogyan nyilvánul meg? tartok tőle, hogy nálam is vmi. Köszönöm a válaszod.
2010. nov. 18. 17:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsi, h most írok, nem voltam gépnél. Nekem sajnos az a bajom, h nem vagyok képes oldódásra és már odáig jutottam, h magamban akarok minden áron kárt tenni, olyan erős késztetés mint a farkas éhség. Véres képek, baltákat látok és rémálmaimban ölök, nehéz gondolkodni, belemásznak a fejembe ezek a gondolatok. de én voltam már kórházba kényszeres gondolatokkal meg ilyen olyan zavarral, a legrosszabb, h elgondolkodom vmin, mondjuk egy koncerten, ahol énekel az előadó és teljesen be tudok fordulni magamtól napokra. nagy mélységeket járok be. és örökké feszült vagyok. nálatok ez hogy van?
2010. nov. 18. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát bennem is megvan a késztetés,csak én ártok is magamnak az a baj.:(Én attól fordulok magamba napokra.Teljesen hétköznapi,mondhatni semleges helyzetekben is jelentkezik.

Furcsa,hogy a farkas éhséget hoztad fel,az is van nekem.Érdekes...

2010. nov. 18. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálam nemtudom mi van, újabban minden olyan más, nem tudom megfogalmazni, de mintha én se én lennék, már ilyen hülyeségeken gondolkodok.
2010. nov. 18. 23:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok. Nekem is gyakran van olyan késztetésem, hogy ártsak magamnak, akárhogy, ivással, szívással, falcolással. Akkor érzem, ha valamiért bűntudatom van vagy annyira fáj valami, hogy nem tudom feloldani magamban máshogy. Azért igyekszem ezektől a sémáktól szabadulni, de csak elég kicsiket haladok előre. Sajnos elég könnyen elsodornak az érzéseim, túl erősek a késztetések. Sokszor élem meg magam nagyon rossznak, nem akarom magam és ebbe pörgök bele. Vannak persze nagyon feldobott időszakok is. Amúgy Budapesten a Nap utcában van egy csoportterápia kifejezetten borderline betegeknek, nekem segített, nem is drága és egyedülálló az országban.
2010. nov. 19. 11:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Meg lehet ebből gyógyulni?
2010. nov. 19. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim azt mondta,hogy a bordeline önmagától gyógyul a személyiség változásával.Addig viszont kell a terápia,hogy tudd élni az életed.Én rengeteget voltam már kórházba,évek óta járok pszichoterápiára s nagyon lassan haladok sajnos.Sok az érzelmi hullámvölgy, sokszor akarom mgam megölni meg nem bírok uralkodni az érzéseimen.Sajnos az érzéseim irányítanak s nem én őket.Ezt kell megtanulni.
2010. nov. 19. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:
hát ezek a betegségek vagy minek is érdemes nevezni őket, olyanok, hogy a doki ad valami diagnózist, csak hogy letudja a beteget.
2010. nov. 22. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!