Milyen tünetei vannak, ha valaki túl sokat ül otthon, kevés emberrel találkozik és ezért úgy érzi kezd becsavarodni?
Figyelt kérdés
Ha valaki már érzett ilyet, mit érzett?2010. nov. 16. 20:12
11/13 anonim válasza:
magában beszél, ha emberek közé megy a beszédtémákra nem a helyzetnek megfelelő válaszokat reakciókat adja, depresszió vagy túlzott jókedv alkalmanként esetleg felváltva,
12/13 anonim válasza:
Én sajnos túl sokat ülök itthon, s kezdek becsavarodni, nincs munkám, ami eléggé elszomorít, nem tudok mit csinálni itthon, még az elején lekötött takarítás, de már nem, van net, de hogy emberekkel beszéljek, csetezek, valamint ismerősökkel beszélek, próbálom elérni a régi ismerősöket, ami bánatomra aggasztó, mert ha én nem keresem őket, akkor ők nem.A párom szerint ki kellene mozdulnom itthonról, keresgélem a munkát, ahogy tudom, de havonta egy napon megunom az álláskeresést, nem kellemes azt hallgani, hogy nincs munka, főleg, ha mosolyogva mondják.Egyedül nem szeretek mászkálni, vásárolni meg nem szeretek, az utóbbi időbe remegek az idegtől, minden dologtól sírhatnékom van, valamint a párommal a kapcsolatunk is megromlott.Teljesen elveszettnek érzem magam, talán orvos kellene.
13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnálom, hogy te vagy valami jól :(
Ha már a kapcsolatod is kezd rámenni a dologra, akkor már lehet, hogy tényleg orvos kell, nehogy teljesen egyedül maradj, aztán még rosszabb lenne.
2010. nov. 18. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!