Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki életbeli elakadásokkal...

Aki életbeli elakadásokkal küzd, annak jót tesz terápia, mint ami a Tündérhegyen van?

Figyelt kérdés

Haza akarok menni, János Kórház c osztályán vagyok, de félek is a traumától, amit ez jelentene (három hete nem vagyok otthon, jövő héten engednének ki) injekciós kezelés beállítása után.

Konkrét diagnózisom csak a zárójelentésben lesz, akit ez részletesebben érdekel, privatban)

Egyszóval ez érdekelne

-véleményed Tündérhegyről

-javasolnád-e életbeli elakadással küzdő személynek

-diagnózis megállapítása után hazamennél-e, vagy folytatnád a terápiát Tündérhegyen

+1: Lehet-e normális élete azokután még valakinek, hogy részletesen kiteregeti életbeli problémáit (nincs tapasztalatom terápiával)

ápr. 8. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Tündérhegyen ugyan úgy teletömnek gyógyszerrel, mint máshol. Diagnózisról meg ne csak a zárójelentésen tájékozódj hanem beszélj a kezelőorvosoddal. Kihez tartozol ott?
ápr. 8. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Gondold végig, hogy melyik választással mit nyerhetsz/ veszthetsz.

Szerintem rövid távon jobb a hazamenés, hosszú távon pedig a maradás, a terápia miatt.

ápr. 8. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
24%

Tündérhegy egy nagy szar. Én is elakadással és depresszióval mentem be, semmit nem használt. Olyan gyógyszereket adtak amik szart sem értek

Futószalag, darab-darab, amúgy le se szarnak. egy pihentető élménynek jó lehet, olyannak, aki pl öngyilkos akart lenni, vagy épp idegösszeroppanása van és egy szép helyen vigyáznak rá, de ennyit tud.

ápr. 12. 18:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Priviben válaszolok akit érdekel mi lesz/lehet
ápr. 12. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Tündérhegy viccnek is rossz, a szakemberek szarnak bele mindenbe, egy nyűgként vannak kezelve a betegek, a személyzet teljesen motiválatlan és képzetlen, a módszerek szarok, ott segitséget ne várj
ápr. 13. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval.
ápr. 14. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!