Aki életbeli elakadásokkal küzd, annak jót tesz terápia, mint ami a Tündérhegyen van?
Haza akarok menni, János Kórház c osztályán vagyok, de félek is a traumától, amit ez jelentene (három hete nem vagyok otthon, jövő héten engednének ki) injekciós kezelés beállítása után.
Konkrét diagnózisom csak a zárójelentésben lesz, akit ez részletesebben érdekel, privatban)
Egyszóval ez érdekelne
-véleményed Tündérhegyről
-javasolnád-e életbeli elakadással küzdő személynek
-diagnózis megállapítása után hazamennél-e, vagy folytatnád a terápiát Tündérhegyen
+1: Lehet-e normális élete azokután még valakinek, hogy részletesen kiteregeti életbeli problémáit (nincs tapasztalatom terápiával)

Gondold végig, hogy melyik választással mit nyerhetsz/ veszthetsz.
Szerintem rövid távon jobb a hazamenés, hosszú távon pedig a maradás, a terápia miatt.

Tündérhegy egy nagy szar. Én is elakadással és depresszióval mentem be, semmit nem használt. Olyan gyógyszereket adtak amik szart sem értek
Futószalag, darab-darab, amúgy le se szarnak. egy pihentető élménynek jó lehet, olyannak, aki pl öngyilkos akart lenni, vagy épp idegösszeroppanása van és egy szép helyen vigyáznak rá, de ennyit tud.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!