Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tud vlaki pszichológust/pszich...

Tud vlaki pszichológust/pszichiátert ajánlani budapesten?

Figyelt kérdés

Elsősorban traumák feldolgozásának céljával, de nárcisztikus abúzus, önértékelési/önbizalmi problémák, testképzavar, önelfogadás (melegség), bizalmi és kötödési nehézségekben is szükségem lenne segítségre.

Magán és tbs is megoldható, de úgy érzem már nem bírom sokáig..

márc. 29. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Attól függ mennyi pénzt szánsz rá.
márc. 29. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Havi 100 a maximum, annál többet sajnos nem :/
márc. 29. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
www.pszichologuskereso.hu én itt találtam
márc. 29. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon hosszú idő időpontot kapni és lutri, hogy beválik. Viszont az EgészségAblak appban minden beutaló nélküli ellátásra lehet online időpontot foglalni. Én így foglaltam egyszer a Jánosba. Elsősorban akut eseteket szeretnek fogadni itt, így. De készségesek, meghallgatnak, ellátnak, viszont rendszeresen nem fogadnak majd, viszont segítenek a kerületed pszichiátriai gondozójába soron kívül bejuttatni gyakori kezelésre.
márc. 30. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!