Miért érzem a terápiás kapcsolatban a teljesítmény és megfelelési kényszert?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időben felerősödött benne a terápiás kapcsolatban bennem hogy készülnöm kell stressznek és feladatnak értem meg a kapcsolatot hogy nemtudom esetleg nincs mit mondanom és mondanom kell valamit stb. Elkezdtem azt érezni hogy nem szeret esetleg a terapeutám. Tudom ez badarság de több helyzetben is amikor nem kapok elég visszjelzést figyelmet és elismerést ezt érzem. Beszélgettünk erről a pszichologusommal és elmondtam hogy sokszor feladatközpntuan kezelem a terápiát is és nyomás van inkább rajtam. Már több hónapja járok, egyes gondolkodái dologban javultam de ugy érzem lelkileg most távolodtam. szerintetek ezzel hogy elmondtam nekki hogy érzek tudunk javitani rajta vagy keressek más szakembert.?ápr. 1. 17:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!