Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Borderline személyiség zavarra...

Borderline személyiség zavarral a tündérhegyi pszichiátriát vagy a Nyírő Gyula kórházat javasolja a pszichiáterem és a pszichológusom. Jártatok már valamelyikben?

Figyelt kérdés

Csupán csak gyógyszer beállítás és megfigyelés. 1-2 hónap. Ajánlották még a Nyírő Gyula kórházat is. Bele menjek szerintetek? Mik a tapasztalatok? Nem veszélyes csak napi szinten óránként nagyon drasztikusan, radikálisan változik a hangulatom. Falcolás is volt, de már leszoktam róla. Rossz pillanatokban vannak erős öngyilkos gondolataim, de aztán elmúlnak 1-2 óra alatt. Nem lenne bajom az élettel, szeretek élni, csak ez a súlyos hangulatingadozás nem hagy kiteljesedni, teljesen leuralja a mindennapjaimat. Na de szóval aki járt már ezen a két helyen, akár csak az egyikben, mik a véleményetek? Köszönöm előre is! :)

26/f

márc. 25. 23:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

SOTE pszichiátria nem került szóba?

Tündérhegyet nem ajánlom.

márc. 27. 19:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Én csak Tündérhegyről tudok írni, no de a kérdés, hogy tényleg csak gyógyszerbeállítás, megfigyelés lenne az elvárás? Mert konkrétan Tündérhegyen nem ezen van a fókusz és ha ezzel mennél oda akkor nem ajánlom én se. Ha bővebb tapasztalat vélemény érdekelne akkor írj
tegnap 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!