Mit tudok tenni a gyomorgörcs ellen?
Figyelt kérdés
Rendkívül elegem van a folyamatos stresszből és gyomorgörcsből minden apró dolgon. Felemelő lenne ha megszűnne a francba. Van valami gyógyszer bármi amit meg tudok venni egy gyógyszertárban amitől mondjuk csak egy kicsit megszűnik ez a szar? Kifejezetten jó lenne, ha valamivel meg tudnám állítani a folyamatos túlgondolást.márc. 24. 16:31
1/5 anonim 

válasza:

Nincs ilyen készítmény, és eleve nem a tünetet kell kezelni hanem keresned kell valami jobb stresszkezelő mechanikát magadnak.
Legyen valami hobbi, jó kádfürdő, meditálás, naplóírás, bármi ami kicsit is kikapcsol és le tudod vezetni a nap bajait.
Hidd el, nekem krónikus hasmenésem volt a stressztől, amíg nem tanultam meg azt megfelelően kezelni. Tudom miről beszélek.
3/5 anonim 

válasza:

Ahogy az 1. irja.
Amugy pedig lazits, engedd el! Semmi nem er annyit, hogy ramenjen az egeszseged! Es rendszerint nem eletbevago dolgokrol van szo ugysem.
4/5 anonim 

válasza:

Nem tudom te miken gondolkodsz, miken stresszelsz, de én is nagyon izgulós vagyok (szerintem pánikbeteg is, bár nem lettem diagnosztizálva). Én mostanában azzal tudom kordában tartani a dolgot, hogy előre végigveszek és megtervezek minden lehetőséget. Így mindenre, amitől félek, van egy "menekülési tervem". Meg azt az elvet használom, hogy "tudok-e rajta változtatni?". Ha nem, akkor felesleges stresszeljek, hiszen az nem segít csak ront a helyzeten, ha pedig tudok, akkor stresszelés helyett megkeresem a megoldást. Illetve ami még bevált, például egyetemen vizsgáknál, hogy azzal nyugtatom magam, hogy nem lesz semmi baj ha nem jön össze, van még egy esélyem (pótlási lehetőségek). És ezzel annyira el tudom engedni a dolgot, hogy végül sikerül elsőre
5/5 anonim 

válasza:

Persze, meg kell tanulni kezelni a stresszt, de ha szorongással küzd valaki, akkor ez nem olyan egyszerű. Ha nagyon súlyosnak érzed a problémát, és nem csak a napi dolgokon idegeskedsz, akkor pszichológust, esetleg pszichiátert javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!