Mit tudok tenni a hányinger és a gyomorgörcs ellen míg eljutok orvoshoz?
Figyelt kérdés
Kevesebb mint 1 hete szörnyű rosszullét fogott el. Fáj a fejem, gyenge vagyok és fáradt, puha a székletem és egész nap hányinger és gyomorgörcs gyötör. Volt már hasonlóm, vettem be savlekötőt, de nem használ semmi. Ébredéstől lefekvésig tart, mind1 mit csinálok nem múlik. Azt hittem idővel jobb lesz, de inkább rosszabodik. A háziorvos hétfőre adott időpontot, addig túl kell élnem. Van valami ártalmatlan házipraktika amit kirpóbálhaték hátha enyhíti a panaszaimat? Szörnyen rosszul vagyok.2020. dec. 10. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!