Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Több mint egy hónapja napokig...

Több mint egy hónapja napokig tartó gyomorgörcs, hányinger jön rám. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja küzdök vele, lassan már nem merek menni sehova, mert félek, hogy rámjön. Az orvos azt mondta, hogy egy savas gyomorhurut, de mellé ilyen ideges érzés is társul minden ok nélkül. Az egyetlen dolog, amin idegeskedek mostanában, hogy mi lehet ez. Salvus vizet iszom, és quamatelt szedek, amitől a közérzetem jobb lett, de a gyomrom még mindig fájdogál. Mostanában eléggé megváltozott az életem. Kevesebb helyre járok, itthonülősebb/ zárkózottabb lettem, de közben sokat idegeskedem. Okozhat ilyen tüneteket az idegeskedés/depresszió? Néha égő, néha görcsszerű fájdalom formájában jelentkezik a tünet. Volt már, hogy teljesen elmúlt pár napra de visszajött. Mi lehet ez?
2014. aug. 16. 10:51
 1/1 A kérdező kommentje:
Esetleg az ételallergiának/ételintoleranciának nem ilyesmi tünetei vannak?
2014. aug. 16. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!