Gyomorgörcs, hányinger, bűntudat. Mit csináljak?
Azt hiszem rossz irányba haladok. Sikerült felborítanom a normális táplálkozásomat, alig eszek vmit, és azt is nagyon ritkán, átlag napi 1 étkezés bőven elég. Mások szerint nem voltam duci, de én mégis annak láttam (látom) magam, és fogyni akartam 1-2 kilót. Valahogy túllőttem a célon, mert most ott tartok, hogy kiállnak a csontjaim, és nem tudok enni. Ha eszek, utána görcsöl a hasam, bűntudatom van és hányingerem. Rettegek hogy hányni fogok, lehet ezért is görcsöl már a hasam.
Mit lehet ez ellen tenni? Hogy rázzam gatyába magam?
21/L
most első körben gyorsan, gsztroenterológus, majd ahogy előttem szóló mondta pszichológus. De a szervi okkal kezdd..
Hány kiló és hány centi vagy most és honnan fogytál?
Jó, akkor az még nem annyira drámai...de azért súlyos, még vissza lehet hízni apránként. Magas kalóriatartalmú ételeket kezdj el enni, vitaminokkal pótold az elvesztett ásványi anyagokat.
Egyszer én is lefogytam nagyon, 172 cm vagyok és 52-re, de idősebb vagyok, szóval csont és bőr voltam.
Ajánlom normális étkezés elkezdése mellett, a bounty csokit és társait, és folyamatosan szoktasd a szervezeted az étkezésekhez..normaflore rendbe rakja bélflórát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!