Nagyon furcsa az, hogy most hogy stabilabb vagyok úgy érzem hogy hiányzik a pszichotikus állapotom és a zavart elmém? Hogy lehet ez?
A covid alatt megborult az elmém, közben elkezdtem frontint szedni, mert nem tudtam aludni. Annyira sok minden összejött az életemben olyan furcsa események sorozata, hogy szó szerint az őrület határán voltam három-négy évig. Már olyan gondolataim voltak hogy mi ez a bolygó amin itt élünk, hogy rájöttem hogy én vagyok a kiválasztott mint Neo a mátrixban, Deperszonalizációm volt, a frontin mellékhatása miatt dührohamaim, felesküldtem hogy bosszút állok mindenkin akik erősen ártottak nekem. Így teltek a mindennapjaim.
Van sok hónap, amire nem is emlékszem.
Most az előző pár napban nem tudom hogy minek a hatására, mert ténylegesen nem változott semmi, de kifejezetten stabilnak érzem magam ahhoz képest hogy egy két évvel ezelőtt sokszor szó szerint nem tudtam hogy hol vagyok vagy hogy melyik bolygón.
És úgy érzem hogy most azért fogok megőrülni, mert ezek a furcsa dolgok amik történtek velem az elmúlt években nem változtak de már nem érzem úgy hogy a mátrixban vagyok és hogy figyel valami. És emiatt elkezdtem haragudni magamra, hiszen eddig úgy gondoltam hogy akkor vagyok normális ha felismerem hogy ilyen furcsa dolgok nem történhetnek az életben. Meg egyébként is kicsit úgy érzem hogy hiányzik az a pszichotikus állapot mikor nem voltam magamnál.
Őszintén hogy lehet ez hogy valaki akinek a depressziója már átváltott pszichózisba és most úgy érzi hogy kifejezetten stabil főleg önmagához képest, már nem érzi jól magát és mintha kicsit hiányozna neki az elmúlt pár évnyi totál őrület?
Hogy lehet ez?
Bár a zárójelben hozzáteszem, hogy mivel extrém módon ingadozik a hangulatom lehet hogy az a pár nap most csak egy jobb kilengés és két nap múlva megint nagyon rosszul leszek… Konkrétan annyi változás történt hogy elkezdtem vastablettát szedni mert vérszegény vagyok, dehát nyilván ez nem okozhat ekkora változást.
Illetve azt még hozzáteszem hogy pár éve ért egy hatalmas borzasztó súlyos veszteség, ami jelen pillanatban nem okoz akkora fájdalmat és emiatt haragszom magamra mert olyan nem lehet hogy egy ekkora veszteség ne okozzon fájdalmat…

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!