Nagyjából már 2-3 hónapja eltűnt a kóros álmodozási képességem. Nagyon hiányzik és unatkozom így. Hogy lehetne visszahozni?
Az életemben semmi nem változott, ugyanúgy itthon vagyok egyedül. Utoljára ha jól emlékszem október környékén volt meg még mindig nagyon intenzíven, amikor két fiktív karaktert is találtam egymás után, utána november december eléggé kiesik hogy akkor mi volt, és most január februárra emlékszem hogy nem érdekelt a dolog.
Amikor csinálom egy transzba kerülök, van olyan akiről már 5-6 éve almodozom, főleg van egy akit mindig akkor veszek elő, amikor nagyon lent vagyok és ő megment. Az a legjobb almodozasom
De nyáron is találtam egy új csodás karaktert, az is totál magába szippantott és akkor még nagyon intenzíven működött a dolog... most ő sem érdekel.
Mindig szoktak lenni ilyen időszakok, hogy érzéketlen vagyok, de ez most már nagyon hosszúra elnyúlt és kezdek iszonyatosan unatkozni és megijedtem hogy elmúlt ez a dolog nálam. Mivel lehetne Triggerelni, hogy újra transzba akarja keresni és hogy bele is tudjak?

Tudatosan kezdj el gondolkodni egy történeten.
Ha nincs hozzá világod, akkor tudok ötletet adni.

Miért akarsz (csak) álmodozni? Nem lenne jobb (élesben, előben) élni?
Lehet, hogy most már az lesz neked jó.
4 de nekem ez mindig magától jött. Erőltetni soha nem tudtam és most már 3 hónapja nincs
Nem is nézegetek férfiakat meg sorozatok, filmeket...
5 élesben nem történik semmi
Betegen vagyok itthon

Jobbulást!
Aztán ha meggyógyultál, ne várd, hogy történjen valami, hanem te csinálj olyat, ami neked tetszik, érdekel és leköt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!