Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fizetnél 16.000 Ft-ot egy 55...

Fizetnél 16.000 Ft-ot egy 55 perces lélekgyógyászati kezelésért?

Figyelt kérdés
Valószínűleg többször kell majd menned, feltáró beszélgetés, megoldáskeresés, úgy minimum 2-3 alkalom, meg amennyi "szükséges"!

febr. 18. 14:55
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Neked lehet, nekem nem biztos! Attól függ mit kapok azért az 55 percért!

Úgy szeretnék kijönni hogy nem verem a fejemet a falba hogy mennyire ökör voltam!

tegnap 17:12
 32/37 A kérdező kommentje:
16-20 ezerért már nagyon meg kell gondolni hogy mit és hogyan segít az illető, mert ha egy kicsit is rossz szájízzel, csalódottan jövök ki, engem nem lát az biztos!
tegnap 17:15
 33/37 A kérdező kommentje:
Ja, még el se mentem! 🙂
tegnap 17:16
 34/37 anonim ***** válasza:

A magán praxisban dolgozó pszichológudoo, pszichiáterek is ennyiért dolgoznak, sőt!

45perc kerül ennyibe.

Semmi garancia nincs arra, hogy beválik a doki, mert lehet épp nem is lesz szimpatikus.

Tehát itt nem csak a diplomán áll vagy bukik a dolog, hanem a személyiségtől is nagyban függ.

Hogy megtaláld azt a személyt aki neked a te lelked szerint segít.

De pl elmész teszem azt egyéb betegséggel Orvoshoz magánban fizetsz 40eft - ot és ott sem történik csoda.

Aki anyagilag megteheti megy.

Aki nem az meg kénytelen 3 hetente menni 1x vagy TB..

De bármiyen fizetős szolgáltatásról beszélünk ez így van.

Masszázs?

Az egekben vannak az árak.

A nem biztos hogy tuti lesz az illető.

Ez mind lutri.

Aki megakar gyógyulni elindul egy úton.

Az hogy hova és mennyiért ki-ki magának.

tegnap 22:44
 35/37 anonim válasza:
Nem, atyaég
ma 10:44
 36/37 A kérdező kommentje:

34. Köszönöm a korrekt válaszodat! Ez így van, ezzel senki nem vitatkozik!

Igen, máshol is HORRORAK, ha nem HORRORABBAK az árak!

Nekem nagyon fontos a terapeuta személyisége, ott áll vagy bukik a dolog, éppen ezért nem is nyugszom amíg nem látom őt egy fényképről, mert sok minden lejön!

Na azért a valóság az tényleg más, amikor személyesen találkozunk! :)

Ha ráadásul jó szakember, azt külön megköszönöm! :)

Nem szeretek úgy kijönni hogy +1 bullshittel gazdagodtam amikor 16-20 ezer forintomba fájt az ülés!

Hogy mindenki forintból él, azzal teljesen tisztában vagyok, nem azzal van gond hogy fizetni kell, eddig is fizettem!

De a MIRE?, és a MENNYIT? fontosabb!

Ha nem érzem azt hogy tudna nekem segíteni az illető akkor miért mennék?

Meg aztán honnan tudjam előre hogy valóban tud segíteni?

Tételezzük fel hogy csalódottan lépek ki az ajtón, az engem nagyon visszavet a további találkozóktól!

Én amúgy is szeretem ha valaki ERŐSEN fogalmaz, nemcsak bullshiteket lebegtet, főleg ha speciális a probléma! :)

Ha keményen, szélsőségesen őszintén tud fogalmazni kellő bölcsességgel, akkor engem "megvett"!

Viszont van egy "rossz" tulajdonságom! Szeretem én irányítani a folyamatokat a pénzemért, szóval ha megérzem hogy kerülőutakra akar terelni vagy palira akar venni, akkor engem elveszített!

Ha én megbízok valakiben, akkor Őhozzá megyek és nem másokhoz!

Ő a szakember, tehát Tőle várom a megoldást, ne küldözgessen máshova!

Ebben is vannak tapasztalataim! :)

ma 15:41
 37/37 A kérdező kommentje:

Valamint még az is nagyon fáj (amiről eredetileg a kérdésem szól), hogy van olyan aki totál csődbe van anyagilag, vagy kapcsolatilag, és úgy érzi összeroppan, de ilyen árak mellett nem teheti meg hogy végigmenjen egy terápiás folyamaton. Tudom divat most igazodni az általános árakhoz, meg a háborús inflációhoz, meg a kiskutya f@szához, és sokan ezt meglovagolják mindenféle kifogásokkal csak srófoljuk fel az árakat, mert amúgy se kenyérre kell! Szóval megint nem a humán központúságot érzem! Sokkal nagyobb áldozat lenne tartani az árakat és nem emelni, csak az ugye több meló, reménytelibb lehetőség a lecsúszottaknak. A kérdés az hogy hova tovább? Nincs megállás?

Ehhez mit szóltok?

ma 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!