Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fizetnél 16.000 Ft-ot egy 55...

Fizetnél 16.000 Ft-ot egy 55 perces lélekgyógyászati kezelésért?

Figyelt kérdés
Valószínűleg többször kell majd menned, feltáró beszélgetés, megoldáskeresés, úgy minimum 2-3 alkalom, meg amennyi "szükséges"!

febr. 18. 14:55
1 2 3 4
 11/38 Janaqks ***** válasza:

Kitanulom a szakmát és meggyógyítom a lelketeket :,D

persze dupla áron!

ez valami jós kukmukfukk? a pszichológus legalább tényleg segít.

febr. 18. 15:42
 12/38 anonim ***** válasza:
Legalább nem szekta... Ismerős ismerősét az húzta be, amikor nagyon a padlón volt. Az sokkal többe került neki. Kemény lecke volt.
febr. 18. 16:01
 13/38 A kérdező kommentje:

"Valódi szakembernek igen. Mondjuk egy pszichológusnak."

Kineziológus, coach annak számít?

febr. 18. 16:02
 14/38 anonim ***** válasza:
68%

Ezek közül egyiknek sem fizetnék.

Pláne nem coach-nak. Ma már Facebook tele van velük, oké, a saját életüket nagyon tudják menedzselni, meg Coelho idézeteket megszégyenítő szövegeket vigyorogni a videókban, de nekem attól nem lesz jobb.

febr. 18. 16:06
 15/38 A kérdező kommentje:
Hűha! Elbizonytalanítotok! 🙂
febr. 18. 16:40
 16/38 A kérdező kommentje:

Akkor most nagy átlagot vonva nagyjából ez vezet, nem?

"MENNYI?? 👀 Biztos hogy NEM! Ez színtiszta lehúzás!" (szavazás)

febr. 18. 16:42
 17/38 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerős gyógytornász, az első alkalomért kért 25 000 forintot, a másodikért ötezret, harmadikat nem vállalt. Nem lélekgyógyász volt, de az alatt az idő alatt, amíg ott voltam, megtanította mindazt, amire szükségem volt a gyógyuláshoz. Az első alkalommal. Ezt csak azért írom, mert nem kéne feltétlenül minden alkalomnak ugyanannyiba kerülnie, változtatna a helyzet függvényében.
tegnapelőtt 08:28
 18/38 anonim ***** válasza:
Fizettem! Kamu! Egy szerencsetlen no tartotta! Elore kellett utalni. Ha nem igy lett volna .....megfordulok. Nevetseges volt
tegnapelőtt 09:46
 19/38 anonim ***** válasza:
34%
Ez kb olyan, hogy elmentem egy ügyvédhez egy órás konzultációra, azt elkért tőlem 30 ezer forintot. 😑 Szerintem a pszichológusok is általános dolgokat mondanak sokkal többre tartom, az önterápiát témába vágó könyvolvasással. A coach-okról nem is beszélve. Ha nagyon súlyos a helyzet pszichiáter felkeresése ajánlott, de azt állja a TB. De szerintem nem csak magánpraxisba működő pszichiáterek léteznek. Meg kell kérdezni a házi orvost. Szó ami szó nem, nem költenék random csak úgy 16 ezer forintot rá. Tiszta fejjel biztos nem.
tegnapelőtt 13:56
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem fizetnék ilyenért semmit. Ha bajom van, elmegyek pszihológushoz, akinek rendes végzettsége van a témában. Az összes ilyen coach, lélekgyógyász olyan, hogy lusta volt egy rendes egyetemet elvégezni, de azért hajtaná a pénzt. Kb. az MLM ügynökökkel vannak egy szinten.
tegnapelőtt 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!