Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fizetnél 16.000 Ft-ot egy 55...

Fizetnél 16.000 Ft-ot egy 55 perces lélekgyógyászati kezelésért?

Figyelt kérdés
Valószínűleg többször kell majd menned, feltáró beszélgetés, megoldáskeresés, úgy minimum 2-3 alkalom, meg amennyi "szükséges"!

febr. 18. 14:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Tuti nem!
tegnapelőtt 16:47
 22/37 anonim ***** válasza:
De most levötték a rontást a báttyárú, vagy nem vötték le?
tegnapelőtt 16:53
 23/37 A kérdező kommentje:

"Előre kellett utalni. Ha nem igy lett volna .....megfordulok."

Én mindig utólag fizettem, a szolgáltatás után. Az időpontfoglalás nyilván előtte volt.

Akkor te is jó véleménnyel vagy a "Dunát lehet velük rekeszteni" coach-okról. Sajnos ez a szakma is felhígult, boldog-boldogtalan osztja az észt pofátlan összegekért!

Ha belegondoltok, ezeknek az embereknek ennyi az órabére! Jó, kiseggelték, de akkor is, én nem vagyok olyan élethelyzetben hogy ennyit fizessek! A téma nyilván komplex, nem az a válasz hogy akkor többet kell keresni, mint ahogy ezt egy "együttérző" politikusunk pár éve elmondta!

"Ha nagyon súlyos a helyzet pszichiáter felkeresése ajánlott, de azt állja a TB. De szerintem nem csak magánpraxisba működő pszichiáterek léteznek."

Voltam. De ugye a pszichiáternek KUTYA kötelessége hogy felajánlja a gyógyszeres VAGY a gyógyszermentes terápia lehetőségét? Én szerencsére így jártam! Gyógyszermenteset kértem! Beültetett a fotelbe és elkezdtünk relaxálni, ennyi volt! :) Mondjuk ez is valami!

"Szó ami szó nem, nem költenék random csak úgy 16 ezer forintot rá. Tiszta fejjel biztos nem."

"Biztos, hogy nem fizetnék ilyenért semmit."

Érdekes hogy viszonylag jól kereső emberek se fizetnének ennyit 55 percért, mert megkérdeztem.

Akkor én mit szóljak?

"Az összes ilyen coach, lélekgyógyász olyan, hogy lusta volt egy rendes egyetemet elvégezni, de azért hajtaná a pénzt. Kb. az MLM ügynökökkel vannak egy szinten."

Az a hír járja szakmai körökben, hogyha nem akarsz kiégni, EMELJ ÁRAT! Így a kevesebb ember "dupla áron" behozza azt, amit a több ember szimpla áron! Csak egy gondom van ezzel! Akkor ez nem hivatás, ez nem az emberek segítéséről szól, hanem a zseb kitöméséről! Ha az emberek segítése a cél, akkor egy kibírható összeget fogalmazok meg, nem évről-évre srófolom az árakat mindenféle kifogással! Hisz háború van! Hisz drága a rezsi! Ezt csinálják a politikusaink is, mi a különbség?!

"Az összes ilyen coach, lélekgyógyász olyan, hogy lusta volt egy rendes egyetemet elvégezni, de azért hajtaná a pénzt."

Ezzel azért vitatkoznék. Attól még lehetnek felsőfokú tanulmányai, ha nem is azon a területen.

tegnapelőtt 17:02
 24/37 anonim ***** válasza:
Akkor vállaljom munkát azon a területen, amit elvégzett. Ezek a kurzust végzett coachok meg lélekgyógyászok egy forintot sem érnek.
tegnapelőtt 17:06
 25/37 A kérdező kommentje:

Ez a kedvencem! Amúgy személyesen ismerem, inkább hagyjuk! Megélhetési jósnő, olyan árakkal dolgozik hogy az arcod leszakad! Mára már híres jósnővé küzdötte fel magát, de ahogy hallom, sokaknál nem jött be az előrejelzés! :)

"Jóslás e-mailben: 10.000 Ft / 2-3 kérdés"

tegnapelőtt 17:06
 26/37 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt nem írtam hogy ez már az Ezó kategória!
tegnapelőtt 17:07
 27/37 anonim ***** válasza:
Aki ilyenekért fizet, az meg is érdemli, hogy kicsalják a pénzét.
tegnapelőtt 17:08
 28/37 A kérdező kommentje:

Remélem nem sértettem meg ezzel semmilyen "segítő" szakembert, de amint látjátok a szavazást és a válaszokat: TISZTA TÜKÖR!🪞

Én szarért-húgyért dolgoztam évekig, "segítettem", mert itt tart az ország, ennyire becsülik meg ezeket az embereket!

Ugye a nyomorultak pusztuljanak!

Kb. ezt fogalmazzák meg elegánsan ezek a "lélekgyógyászok" is ezekkel az árakkal, hisz minek küszködjenek csórókkal, majd a tehetősebbek behozzák!

Csak egyet felejtenek el: ha humán szakma, akkor ez NEM CSAK a pénzről szól!

Tudom, naiv vagyok! :)

tegnapelőtt 17:18
 29/37 anonim ***** válasza:

Pont ennyibe kerül a pszichiáternél egy alkalom.

Ha a lélekgyógyászbolyan profi, hogy tényleg segít, akkor megéri.

tegnap 17:04
 30/37 A kérdező kommentje:
"Megéri betérni!" 😉
tegnap 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!