Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki hogyan jött ki a falászavar...

Ki hogyan jött ki a falászavarból?

Figyelt kérdés

Történeteket szeretnék kérni :)

Ugyanis én már 3 éve ezzel küzdök.Előtte 5 év anorexia.

Jártam pszichológushoz,nem segített.Aztán több éves kapcsolat amiben jól voltam,utána megint bele estem az anorexiaba.Aztán suliban testszégyenítés osztálytárs,tanárok részéről mikor edzettem és átlag testsulyom volt.Aztan jöttek a falasrohamok és azóta egyszerűen nem is sikerült jól lennem.Már dolgozok,de mivel emberekkel foglalkozok itt is kapok néha egy két megjegyzést.Maganyos vagyok,nincs senkim senkire nem számíthatok és nem ért.Kinek mi a története és hogy jött ki?

ma 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Most mennyi idős vagy, milyen magas, hány kg?

Konkrétan mivel foglalkozol?

ma 16:00
 2/3 A kérdező kommentje:

25 éves vagyok 160cm és 53-54 kg,bár őszintén nagyon félek hogy ez felfelé megy,egy éve ezt tartom.De én ezt is nagyon soknak érzem.Rendszeresen súlyzós edzést végzek mellé.

Dohánybolti eladó vagyok az egyik legrosszabb környéken a városban😅

ma 16:15
 3/3 A kérdező kommentje:

És ez a heti ez falas roham mindig szombat /vasárnap szokott előfordulni

Utána próbálok kevesebbet enni,hogy kompenzáljak de ilyenkor olyan bűntudatom van,hogy szívem szerint inkább meghalnék.Aztan pár nap és ez jobb aztán megint jön a falásroham.Úgy érzem ez egy ördögi kör.Es az evés néha meg nyugtat és boldoggá tesz ,nem érzem magam magányosnak.A hét többi részében meg olyan jó érzés hogy üres a gyomrom..

Úgy érzem megőrülök ebben és abban hogy senki nem érti,vagy elítél,vagy nem is látja min megyek keresztül.

ma 16:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!