Van itt olyan sorstársam, aki középkorú és az elmúlt évek (sőt, évtizedek) alatt annyira elhatalmasodott rajta a pszichés (pszichiátriai) betegsége, hogy már nincsen semmi reménye?
Figyelt kérdés
Jártam terápiába, rengeteg pszichiáterhez, nagyon sok gyógyszert szedtem, jó párszor voltam pszichiátrián (kétszer hosszú hónapokig) és csak egyre romlok és romlok. Mondanom sem kell, minden egyes nap önsajnálat és dühroham keverékével kelek fel, hogy miért kell még mindig élnem.febr. 1. 09:08
11/12 anonim válasza:
Kedves kérdezõ!
Igen,én is voltam sok helyen most is megyek mert évek óta gyógyszerfüggõ vagyok és a kórház után járok terpiákra,a többit még tervezem.
12/12 A kérdező kommentje:
11
Ó, köszi, hogy írtál! Kérdeznék ezt-azt, de inkább privit írok.
febr. 2. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!