Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan birkózzak meg a közeled...

Hogyan birkózzak meg a közeledő 3. X gondolatával?

Figyelt kérdés

Nehéz elfogadni, hogy öregszik a testem, hogy középkorú leszek és ketyeg az a bizonyos óra is.

Nehéz, hogy nem leszek többet huszonéves...

N

2022. máj. 1. 22:05
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
0%

Szexelj párat. Pasikkal.

Nem érek rá.

2022. máj. 1. 22:10
 2/28 anonim ***** válasza:
33%

Ezen a kérdésen felnevettem! Öregszik a tested mondod ezt 30-hoz közel. Ez hatalmas!

Gondolj arra, ha 60 leszel, akkor meg 30 akarnál lenni, vagy 40, de lehet jó volna az 50 is, 60 helyett. Ekkora szerencsecsomagot mint te, de komolyan! Örülj annak hogy egészséges vagy, megvan kezed lábad, élj és ne gondolkozz ikyen buta gyerekes dolgokon.

2022. máj. 1. 22:22
 3/28 anonim ***** válasza:
20%
Én is aggódtam a 30 miatt, mert nem vagy a helyeden még. Ha lenne megfelelő párod, gyereked, munkád, akkor nem aggódnál. Az az óra tényleg ketyeg és egyre gyorsabban. Próbálj ismerkedni, mert a szabad, jó pasik napról napra fogynak.
2022. máj. 1. 22:35
 4/28 anonim ***** válasza:
39%
Tudod mi fog következni? Ugyan az, mint amikor 19-ről 20lettél. Semmi.
2022. máj. 1. 22:41
 5/28 A kérdező kommentje:

Azért minden harminc feletti ismerősömtől azt hallom, hogy minden tünetmentes nap ajándék, a másnaposság 3 napos, a kilókra sokkal jobban kell figyelni és még sorolhatnám. Harminc felett már nem is szépek az emberek, negyvenhez közeledve pláne.

Az egészségestől olyan messze vagyok, mint Makó Jeruzsálemtől.

2022. máj. 1. 22:46
 6/28 anonim válasza:
0%
Én pont azon gondolkodtam nemrég hogy fiatalon akarok meghalni épp emiatt, 30 évesen már tuti kinyírom magam, de nekem addig még van
2022. máj. 2. 02:47
 7/28 anonim ***** válasza:
31%
Én most leszek 26, nekem már ezt is nehéz elfogadni. Az egyetlen, amit tehetsz, hogy mindent megteszel azért, hogy fiatalos maradj. Én pl. sokat sportolok, nagyrészt egészségesen élek. Valószínűleg emiatt szoktak inkább 20-22 évesnek nézni. A mentális egészségedre is figyelj, mert amikről panaszkodsz, azt mind be is vonzod. Az időt nem tudod megállítani, de akkor már hozd ki minden napból a legtöbbet.
2022. máj. 2. 06:07
 8/28 anonim ***** válasza:
38%
Erdemes olvasni yalom konyveit aki a halalszorongassal foglalkozik. Pl szemben a nappal
2022. máj. 2. 07:46
 9/28 anonim ***** válasza:
75%
#8 szerintem nem a haláltól fél, hanem az öregségtől. De őszintén ki akarna ráncos lenni mindenféle betegséggel. Egyszer olvastam, hogy 25-30 éves kor körül jellemző egy ilyen depressziós életszakasz, mert akkor jönnek rá az emberek, hogy milyen gyorsan szalad az idő és akkor ér véget a fiatal életkor (persze egy harmincas is még fiatal, csak nem egy 18 éves szemszögéből).
2022. máj. 2. 09:16
 10/28 A kérdező kommentje:

Így is gyógyszereket szedek a tartós betegségeimre, szóval az az idő nem jönni fog, hanem itt van. :(

Nem az öregségtől félek, hanem a középkorúságtól.

Nem olyan a másnaposság, a bőr, a súly tartása, a regenerálódás a 30 felettieknél.

Meg egy középkorú már... Khm általában nem szép.

És igen, maga a halál is közeledik.

2022. máj. 2. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!