Hogyan birkózzak meg a közeledő 3. X gondolatával?
Nehéz elfogadni, hogy öregszik a testem, hogy középkorú leszek és ketyeg az a bizonyos óra is.
Nehéz, hogy nem leszek többet huszonéves...
N
Szexelj párat. Pasikkal.
Nem érek rá.
Ezen a kérdésen felnevettem! Öregszik a tested mondod ezt 30-hoz közel. Ez hatalmas!
Gondolj arra, ha 60 leszel, akkor meg 30 akarnál lenni, vagy 40, de lehet jó volna az 50 is, 60 helyett. Ekkora szerencsecsomagot mint te, de komolyan! Örülj annak hogy egészséges vagy, megvan kezed lábad, élj és ne gondolkozz ikyen buta gyerekes dolgokon.
Azért minden harminc feletti ismerősömtől azt hallom, hogy minden tünetmentes nap ajándék, a másnaposság 3 napos, a kilókra sokkal jobban kell figyelni és még sorolhatnám. Harminc felett már nem is szépek az emberek, negyvenhez közeledve pláne.
Az egészségestől olyan messze vagyok, mint Makó Jeruzsálemtől.
Így is gyógyszereket szedek a tartós betegségeimre, szóval az az idő nem jönni fog, hanem itt van. :(
Nem az öregségtől félek, hanem a középkorúságtól.
Nem olyan a másnaposság, a bőr, a súly tartása, a regenerálódás a 30 felettieknél.
Meg egy középkorú már... Khm általában nem szép.
És igen, maga a halál is közeledik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!