Hogyan birkózzak meg a közeledő 3. X gondolatával?
Figyelt kérdés
Nehéz elfogadni, hogy öregszik a testem, hogy középkorú leszek és ketyeg az a bizonyos óra is.
Nehéz, hogy nem leszek többet huszonéves...
N
2022. máj. 1. 22:05
11/28 anonim válasza:
Van egy mondás: 30 alatt úgy nézel ki, amilyen külsőt örököltél.
30 felett úgy nézel ki, amilyet megérdemelsz.
12/28 anonim válasza:
Hát sajnállak, hogy már most nem az életet élvezed hanem ezeken nyavalyogsz. Visszasírod még majd a negyvenes éveidet is.
13/28 A kérdező kommentje:
Szerintem 30 felett főleg a genetika számít.
2022. máj. 2. 10:38
14/28 anonim válasza:
Nagyon nem....az számít h mennyit teszel az egészségedért és milyen a lelked. Ha ilyen savanyú és életunt vagy, akkor tényleg 35 évesen 50 leszel kívül, belül.
15/28 anonim válasza:
Csak mert nyavalyogsz és pesszimista vagy, még nem fog visszafordulni az idő. Ez van, foglald el magad más dolgokkal. Ilyen hozzáállással még az embereket is eltaszítod magad körül és lehet pont azért van annyi betegséged, mert lelki roncs vagy. Tudományos tény, hogy a lelki egészség nagyban összefügg a testivel.
16/28 A kérdező kommentje:
Az a kérdés, hogyan birkózzak meg azzal, hogy vége a fiatalkoromnak.
Nem pedig az, hogy találgassatok, szerintetek milyen lehetek. Ha ez a célotok, eltévedtetek.
2022. máj. 2. 12:07
17/28 anonim válasza:
Fogadd el. Nincs erre jó technika sztem.
18/28 A kérdező kommentje:
Másnak mennyi idő alatt sikerült elfogadnia? :( vagy hogy ment ez másnak?
2022. máj. 2. 12:13
19/28 anonim válasza:
17 vagyok, én 39 évesen is szenvedek ettől, kezelni lehet pl csajozással, sporttal, motorral cabrióval, extrémsportokkal, csak nem oldja meg.
20/28 anonim válasza:
30 leszel, mi lesz 40-60 közt? Mással is ez van, ezt el fogja fogadni mindenki a korosztályodba nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!