Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi értelme a Tündérhegynek és...

Mi értelme a Tündérhegynek és a Thalassa-háznak?

Figyelt kérdés
Ha jól értem, ha ide befekszel, akkor csoportterápiával próbálnak gyógyítani. Ráderőltetnek házimunkát, kiteregeted a problémáidat a csoporttagoknak verbális vagy rajzos módon. Őszintén... ez kinek segít? A dogmatikusan a tévhiteiben hívőben biztos hogy nem. Mármint nem skizofrén módon, de mondjuk akinek durván torzult valóságképe van bizonyos dolgokról, pl. "mindenki csak érdekember", "a 8 óra munka rabszolgaság" vagy hasonlók..

jan. 29. 23:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

Viszont azért néhány tévhitet eloszlatnék, amit fentebb olvastam:

- ez nem pszichiátria, teljesen önkéntes, bármikor kiiratkozhatsz

- a nagyon súlyos esetek nem itt vannak, ha ott leszel rosszabbul, akkor beutalnak a pszichiátriára

- nem 1-2 hét, hanem 3 hónap

Mondjuk azzal egyetértek, hogy szerintem indokoatlan volt a gyógyszerezés, 250mg ketilepttel engedtek ki, ezt egy év alatt 50-re sikerült csökkentenem, de a 25 mg-t továbbra se bírom elhagyni.

febr. 2. 20:35
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
Leginkább az lenne a célja, hogy saját magad észrevedd, milyen élethelyzetek okoznak frusztrációt az életedben, és azokat milyen korábbi traumák okozhatják, de nem nagyon jók ebben, hogy ezt meg is tudják valósítani. Nem mindenki kap gyógyszert. Attól függ milyen kikkel vagy egy szobában, meg ki az egyénid.
febr. 3. 01:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem egy algopyrinen kívül mást nem adtak. Nem kötöttek ki meg semmi ilyesmi.
febr. 13. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!