Mit tegyek ha nem bírom elviselni hogy nem lehet egyenlőre tetoválasom, látom hogy egy csomó velem egykorunak sőt fiatalabbnak lehet mint én, de nekem nem engedik csak azt mondják itthon akkor engedik ha úgy latjàk megértem rá meg lesz munkám?
Figyelt kérdés
Régóta ugyanazt a mintát szeretném és egész nap ez jár a fejemben : tetkot akarok tetkot akarok! Úgy ismerem a szüleimet hogy sztem ilyen 25 éves koromig nem hiszem hogy lesz tetkom bár kitudja csodák még vannak. Csak idegesít, hogy egy csomó nálam fiatalabb csaj rakja ki instan sztoriba hogy neki most készült el az első tetko, képet is rak fel róla, és ilyenkor elkeseredek irigység kap el. Mit csináljak? Hogy győzzem le az irigységet? Nem az mert pénzt meg össze tudnék szedni egy kisebb mintára de anyámék hiába vagyok nagykorú azt mondják mindig hogy majd akkor lesz tetkom amikor ők úgy látják hogy megérdemlem. De most ha én megcsináltatnam a tudtuk nélkül akkor még szigorúbban kezdenének fogni szóval azt se kéne.jan. 28. 06:18
1/9 A kérdező kommentje:
Több éve ez jár a fejemben kezdek becsavarodni
jan. 28. 06:19
3/9 anonim 

válasza:

Ha nagykorú vagy, azt csinálsz magaddal amit akarsz. Összefirkáltathatod magad, jogod van hozzá, csak utána viseld a következményeit is nyilván. De ez a nyafogás borzasztó ciki, hogy nagykorú vagyok, de anyuci 25 éves koromig nem enged tetkót, különben nem tartanak el tovább, brühühü…
4/9 anonim 

válasza:

Semmiről nem maradsz le, ha 40 évesen csináltatod meg.
5/9 anonim 

válasza:

Minden tetkómért magam dolgoztam meg. Van amit megbántam, takartatnám már! Ha anyuka apuka nem engedi, oka van. Inkább kezd el dolgozni, spórolni, házat venni stb. utána már lehet bármid.
6/9 anonim 

válasza:

Egy nőnekinek tetkó? Ha jól látható helyen van soha többé nem tudsz majd elegánsan megjelenni egy estélyi vagy alkalmi ruhában. Úgy fogsz kinézni, mint egy proli lány. Értem én, hogy ez divat, de rosszul áll a nőknek. Idősebb korodban meg a lógó bőrön tetkó... Gyönyörű lesz ...
7/9 anonim 

válasza:

#6. Ilyen hozzáállással ugorj a Dunába és fulladj bele, már bocsi. Ha mindenki az időskori lógó bőrt tartaná szem elött, 50 évesen mindenki kinyírhatná magát, mert lógni kezd a bőre. Saját példa: 28at töltöttem egy hónapja. 10éve 130kiló voltam. Most 100. Lóg a hasam, a combom egy része, felkarom egy része. Alkaron, vádlin van tetkóm. És? Nem értem még el azt a súlyszintet, aminél már csak alakformálás kell, de alakul.
8/9 anonim 

válasza:

Akkor költözz el és csináltasd meg. Biztos nem okoz gondot anyagilag egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!