Pánikbetegséggel be fektethetnek a pszichiátrián?
Figyelt kérdés
tegnap 12:35
2/10 A kérdező kommentje:
Van esetleg tudomásod,hogy milyen az ellátás, hányan vannak egy szobában? Pánikosok vagy depressziósok akik nem veszélyeztetnek másokat?
tegnap 13:03
3/10 anonim válasza:
Államiba nem jutsz be. Nagyon túlterheltek az állami intézmények, csak a legsúlyosabb eseteket veszik fel.
Amúgy miért nem jó, ha járóbeteg ellátásban kezelnek? Miért akarsz befeküdni?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék befeküdni de nem javul az állapotom és már nem tudom hova forduljak . Szedek antidepresszánst és napi 4 frontint a 0,25 ből . Magán pszichiáterhez járok . Gondoltam ott kivizsgálnának rendesen a szédülésem és a labilis járásomat. Egyedül nem tudok kimenni a házból
tegnap 13:40
6/10 anonim válasza:
Szédüléseden nagyon nincs mit kivizsgálni, valószínűleg MDDS-ed (Mal de Debarquement Syndrome) van, elég gyakori genrealizált szorongás esetén. Megpróbálhatod ezt a módszert rá ami ebben a videóban van, de nyilván nem fog egy csapásra elmúlni tőle
7/10 anonim válasza:
nem jó videót linkeltem, ebben a videóban van rá gyakorlat:
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged :)
ma 10:23
9/10 anonim válasza:
Nincsmit, majd azért írj be ide, hogy használt e a módszer
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben
ma 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!