Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt a 3-at szedhetem alvászava...

Ezt a 3-at szedhetem alvászavar ellen?

Figyelt kérdés

Már van 1 éve hogy alvászavarban szenvedek.Nagyon rossz mindig kimerült vagyok nemérdekel semmi stb Most utánanéztem a neten mik vannak erre amiket még anyu is megengedné és mivel szereti a béres meg homeopátiás cuccokat találtam 3-at ami jó erre ezt a 3-at szedhetem együtt rá? Béres Redormin

Ignatia Amara és Muriaticum Acidum

2010. nov. 8. 00:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Béres Redormint.
2010. nov. 8. 00:40
 2/3 anonim válasza:

Szia

Mivel édesanyádra hivatkozol gondolom fiatal vagy .Én egy eü. végzettségű ember vagyok.Véleményem az hogy semmit.Rá kell jönni mitől nem tudsz aludni.Ha kell ne szégyelld felkeresni a háziorvosd.ha lelki eredetű problémád van akkor a lelkisegély nyujtó helyek vannak és segítenek.Én nem javaslok semmilyen gyógyszert .Az csak tüeti kezelés.a problémát kell megoldani ,s nem a panaszt kell orvosolni szerintem

Minden jót!

2010. nov. 8. 12:29
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, utolsó igazából már sokat próbáltamn ráadásul az ágyam is volt millió helyen most rászántam magam a gyógyszerre mert nagyon rossz így hogy alig alszom ma sikerült kb 2 órát aéudnom de nem biztos mert 6kor kelek és még négykor is ébren voltam :( rossz ez így a suliba is rettentő fáradt vagyok ezért inkább gyógyszer de azért tényleg köszönöm :)
2010. nov. 8. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!