A depresszióból, hogyan szedhetem ki magam?
Figyelt kérdés
A halálon merengek,de úgy sem tudnám megtenni,de ilyet csak akkor mondok mikor már komoly a dolog.Rettenetesen sokat sírok,és úgy érzem mindenki hátat fordit,akinek segitek az meghátrál,mintha egyedül lennék a nagy világban és mindenki csak bánt lelkileg.Kivülről eddig mást mutattam h erős vok,de most már nem megy....nem akarom hiányozzak másnak ha meghalnék,mert az rossz lenne nekik,de én nem birok igy tovább élni:(sok a fájdalom és a teher:(...2010. júl. 27. 18:27
1/2 anonim válasza:
Ide például leírhatnád, hogy mi nyomaszt. Egyszerűen nem lehet, hogy eldobd az életedet miatta, bármi is legyen az!
2/2 anonim válasza:
nekem is hasonló a problémám, nekem közepes depresszióm van, és kényszerbeteg vagyok. Én a gondolat stop technikát gyakorlom a depire is, ahogy elhatalmasodna rajtam és elmélyülnék benne, erőteljesen kimondom magamban, hogy STOP! elég volt, ez betegség és fel fog őrölni, elrontja az életem! Relaxálok, elképzelem, hogy a depresszió egy nagy fekete felhő és erőszakkal elfújom. ezt alvás előtt javaslom. vagy pl nekem az is jó, hogy belélegzem a pozitív energiát és kifújom a feketének elképzelt rosszat magamból, tudom, fura dolgok ezek, de az agy irányít mindent, el kell döntenünk, hogy akarunk élni, ha másképpen nem megy, egy ideig szedj antidepresszánst, a kettő együtt jó és sokat beszélgetni, eröltetni kell, társaság, és ne vegyél fel álarcot. adja magadnak időt és türelmes légy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!