Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem dolgozhatok sehol?

Miért nem dolgozhatok sehol?

Figyelt kérdés

Le vagyok százalékolva,miėrt van a papíron ez?

Bipoláris affektív zavar

Szkizotípiás zavar

Labilis személyiségzavar

generalizált szorongás

Egészségi állapotom:38%

Egyedül lakok,rendezettem tartom a lakásomat.

Miden ügyet ėn intėzek.

Járni is tudok azaz mozgáskėpes vagyok,néha megnėzek egy màsik várost.

Szedem a gyógyszereimet,trittiko,lamolep,ketilept de ezek mellett csak frontinnal tudok élni,ha valami amit ėn stressznek ėlek meg,beszólnak,a zebrán áll meg a kocsi stb.el kezdek ordibálni,a volt pszicháteremmel is ordítoztam mert ő kezdte de előtte kirúgott egy intėzmėnybôl mert ott a betegekkel kiabáltam gyógyszerosztás után és már aludni akartam és ki-be járkáltak a szobába,teljesen kikeltem magamból.Szerintem meg ėppen meg kellett volna kérdezni,mit érzett,mi váltotta ki stb.Egyik nap meg egy másik kórházba jelentkeztem ahol õ lett igazgató,elkezdtem normálisan beszélgetni egy hölggyel,ahogy meglátott kijött és teljes dühroma volt,elkezdett velem ordítozni,én is ki keltem magamból."ne jöjjön közelebb mert rendõrt hívok"-al fenyegetõzött mintha fėlt volna,aztán elmentem de magamban még szidtam.A poėn az hogy kedves,udvarias vagyok az emberekkel de ha velem bunkó valaki,azonnal durván leteremtem.

Mi a vėlemėnyetek errõl az egészrõl.

43 éves ėves,olvasni de az olvasottakat a gyakorlatba beültetni nem tudó férfi vagyok.

ma 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Na vajon miért nem?!

Szerinted ki akar a cégébe egy öntörvenyű időzített bombát?

ma 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenhol vannak konfliktusok, amimet kezelni kell. Alkalmi, beugrós munkák nincsenek a környékeden?

Egyszerűen szörnyű, különben, hogy kiszúrják az ember szemét ezzel a 38% egészségi állapottal, mikor 30% alatt járna a 60 ezer havonta, ami szintén semmire sem elég. (vagy javíts ki, ha tévedek, és többet kapsz).

ma 11:28
 3/4 A kérdező kommentje:

1-es köszi a vàlaszt!

Az jó õtlet lehet,hogy elmegyek egy pszichològiai tanfolyamra?

Szeretnèm magam kèpezni ès jobban viselkedni az emberekkel,nem akarok senkinek rosszat.

Arra gondoltam,hogy itt a kis faluban hàtha lesz munka,amivel jobban is lehetek.

ma 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Első körben olyan foglalkozást/tanfolyamot keress, ahol a dühkezelési módszereket tanítják.
ma 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!