35 évesen férjem hirtelen halálat hogyan dolgozhatom fel?
Figyelt kérdés
nov. 25. 18:43
1/8 anonim válasza:
Hú, basszus, részvétem. Ilyenkor nyilván azt érzi az ember, hogy most már örökre ilyen szar érzés lesz, és tudom, hogy közhely, hogy idővel könnyebb lesz. Én gyakorlatiasabb típus vagyok, nekem apukám halálát az segített feldolgozni, hogy sokat olvastam a gyászfolyamatról és magamon folyamatosan figyeltem, hogy épp melyik fázisnál tartok. Engem megnyugtatott, hogy láttam, hogy tök normális, amit érzek.
2/8 anonim válasza:
Huuuu nagyon sajnálom őszintén amit átkell élned. Őszinte részvètemet kívánom. Mi történt vele ha szabad kérdezni ?
Próbálj minnél többet olvasni. Sokan mondják az idő de nagyon nehéz lehet . Őszintén nagyon sajnálom.
3/8 A kérdező kommentje:
Hirtelen szívleállás.
Nem foglalkozott az egészségével és vérnyomásával.
Elmentem otthonról pár óra múlva csak a halál beálltát tudták megállapítani.
5 hónapja történt, felborult minden körülöttem.
De nem tudom magam túlteni rajta.
Másodállás, egyetem, gyerek is van.
nov. 25. 20:07
4/8 anonim válasza:
Hány éves volt? Hogyan élt? Részvétem!
5/8 anonim válasza:
Gondolom jelek is voltak, vagy nem mondta, nem figyeltétek?
6/8 anonim válasza:
Uh, részvétem.
Figyu, ha nem megy, idő se segít, akkor egy gyászfeldolgozó szakemberhez el kéne menned.
7/8 anonim válasza:
Ezt öt hónap alatt nem is lehet feldolgozni. Remélem, kapsz segítséget rokonoktól, barátoktól.
8/8 anonim válasza:
Amiben vagy az egy természetes lelkiállapot. Ne küzdj ellene, fogadd el, hogy most így érzed magad akár milyen rossz is. Sőt ez a normális. A gyászt nem lehet megúszni. Nem véletlenül van a "gyász év" kifejezés. Idő kell mindenhez. Most olyan érzés, hogy mindig ez lesz, és sosem fog elmúlni. Gondolj arra, hogy a jelened nem a jövőd. Ha módodban áll kérj segítséget. A gyerekkel kapcsolatban is a rokonoktól és magaddal kapcsolatban is akár szakembertől. Úgy tudom van gyászfeldogozást segítő hely. Keress rá neten. A sok teendőből pedig ami úgy érzed jót tesz azt csináld. Ha q eok munka esik jól azt ha a pihenés akkor engedj el belőle. Egyetemen lehet halasztást kérni. Kitartást kívánok neked. Legyél türelmes magadhoz, a gyász feldolgozásához idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!