35 évesen férjem hirtelen halálat hogyan dolgozhatom fel?
Figyelt kérdés
ma 18:43
1/5 anonim válasza:
Hú, basszus, részvétem. Ilyenkor nyilván azt érzi az ember, hogy most már örökre ilyen szar érzés lesz, és tudom, hogy közhely, hogy idővel könnyebb lesz. Én gyakorlatiasabb típus vagyok, nekem apukám halálát az segített feldolgozni, hogy sokat olvastam a gyászfolyamatról és magamon folyamatosan figyeltem, hogy épp melyik fázisnál tartok. Engem megnyugtatott, hogy láttam, hogy tök normális, amit érzek.
2/5 anonim válasza:
Huuuu nagyon sajnálom őszintén amit átkell élned. Őszinte részvètemet kívánom. Mi történt vele ha szabad kérdezni ?
Próbálj minnél többet olvasni. Sokan mondják az idő de nagyon nehéz lehet . Őszintén nagyon sajnálom.
3/5 A kérdező kommentje:
Hirtelen szívleállás.
Nem foglalkozott az egészségével és vérnyomásával.
Elmentem otthonról pár óra múlva csak a halál beálltát tudták megállapítani.
5 hónapja történt, felborult minden körülöttem.
De nem tudom magam túlteni rajta.
Másodállás, egyetem, gyerek is van.
ma 20:07
5/5 anonim válasza:
Gondolom jelek is voltak, vagy nem mondta, nem figyeltétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!