Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi húzott ki a depresszió...

Mi húzott ki a depresszió gödréből?

Figyelt kérdés
Mikor tavasz,nyár van pl. Elmegyek a kutyával az erdőbe, kilátókat megnézni,nyáron még kutyastrandra ilyesmi. De télen semmi ilyesmit nem tudok. A dohányzásról is jó lenne leszokni,mert drága és pusztít. Viszont nem tudom mi ami kihúzna a depresszióból. Kinek mi segített? Filóztam veszel egy biciklit,de ilyen időben sok értelmet annak sem látom. Valami 5let esetleg,tapasztalat?

ma 11:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Az a bajod, hogy nem tudod lefoglalni magadat, vállalj be valami munkát és nem lesz időd a depresszióra.Egyébként meg a depresszió az komolyabb betegség mint a te bajod, te csak unatkozol.
ma 11:24
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
engem az húzott ki, hogy szoliba járok, imádom hogy barna vagyok és szeretem a szoli sugarakat, oylan mintha nap simogatna.
ma 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!