Most akkor depressziós vagyok, vagy nem?
Tiniknél normális a hangulatingadozás. Ha szeretnéd menj el pszichológushoz, ők tudják ezt megállapítani.
Egyébként szerintem egyaltalan nem depresszió, az ennél sokkal súlyosabb.
jo kérdés, de fontos azért h milyen közegben vagy és az milyen hatással van rád és a többi
itt azért elég sok minden is közre játszik
ha egy pokol az életed pl nem véletlen h nem sok kedved van hozzá , de ha minden jo és happy de te még is folyamat fosul érzed magad az azért eléggé arulkodo lehet
az alvási szokásaid nagyon sokat elárulhatnak, a minöséguk hosszuk és modja
az h mivel utod el az időd és eközben h érzed magad, a mostani fiatalok nagyon belevannak növe a tiktok és hasonlo világokba amik csak rontanak a dolgokon mert minimalisra csökken az az idö ameddig figyelni tudnak vagy ameddig érdekli öket valami stb
és még sok sok sok dolog és tenyezö ami nelkul nem lehet megmondani h mi a helyzet, amit csak te tudsz még ha nem is gondolnád hogy lényeges
Pontosan tudom, hogy mi a különbség, és azt is, hogy diagnózist csak orvos ergo pszichiáter állíthat fel.
Viszont valóban rosszul fogalmaztam. Menjen pszichológushoz, ha szükséges ő elküldi pszichiáterhez, de a leírtak alapján ez közel nem pszichiátriai eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!