Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik másnál is erős kénysze...

Létezik másnál is erős kényszergondolat???

Figyelt kérdés

#beteg #kényszer #Kényszerült #Kemysz #Kényszerültz
jan. 18. 22:02
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Minden nap rengetegszer le kell ellenoriznem h bezártam e az ajtót, le zártam e a gázt és hiába látom, h le van zárva, mégis erős szorongásom van, h mi van, ha még sincs lekapcsolva és újra és újra meg kell néznem :((((
jan. 18. 22:03
 2/11 A kérdező kommentje:

Ez megkeserit, plussz még több kenyszer mellette,

Van olajradiatirom és azt is sokszor le kell ellenoriznem, h nehogy vmi kigyulladjon

A papagajom itatojat és sokszor még kell néznem h beraktam- e

jan. 18. 22:06
 3/11 A kérdező kommentje:

A kenyszert hogyan kuzdhetem le???

Szedek gyógyszert amúgy

Mégse szűnik meg :(

Néha úgy érzem megbolondultam :(

jan. 18. 22:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen, ez kényszerbetegség.

Nem gyógyszer kell rá, hanem az, hogy megszűnjenek a nagyfokú, korlátozó félelmeid az életedből, mert így görcsös vagy.

jan. 18. 22:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Jegyzeteld fel a telódba vagy valahová,hogy megnézted ird oda az időpontot is.

Ne stresszelj ezen! Inkább örülj,hogy nincs nagyobb bajod.

Szerintem ez így jobb,mint a sok felelőtlen gondolkodású ember.

jan. 18. 22:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm☺
jan. 18. 22:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Ocd betegségnek hívják. Én is ezzel küzdök! De nálam nem olyan durva de én is kb kétszer megnézem hogy kihúztam e a töltőt meg elzártam e a csapot. Régebben többször ellenőriztem mostmàr enyhült. Ezt kényszercselekvésnek hívják. A másij fajtája kényszergondolatok. Mindkettővel küzdök.
jan. 18. 23:27
 8/11 anonim válasza:

Nálam az utóbbi gyenge egy évben folyton fantáziálok hogy olyan vagyok mint Dexter 🤔 csak azt nem tudom miért.

De amúgy nem teszem meg.

Viszont ahogy a gondolat át megy az agyamon örülök mikor vége

jan. 19. 09:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Én ugyanezt csinálom, így érdekelne engem is mi lehet erre a megoldás. Leginkább gyógyszerek nélkül szeretném megoldani.

Én fél órákat képes vagyok ellenőrizgetni ugyanazt, olyan dolgot is amit nem is használok. Volt hogy bemérgelődtem és úgy mentem el munkába nem ellenőrizgettem, de akkor meg egész nap ezen kattogtam.

jan. 19. 09:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem. Én vok ezzel egyedül
jan. 19. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!