Volt legjobb barátomat hallucinálom mindenhová. Beteg vagyok?
Én sosem szerettem senkit sem annyira és engem se annyira mint mi én őt, vagy ő engem.
2 éve ismerkedtünk meg, egy elkeseredett magányos srácból egy kedves srácot csinált belőlem és én is belőle az elmondása szerint. Mi egymásnak valóak voltunk. Sajnos engem nagyon durván megbántott, pont akkor amikor szívességet tettem neki, én akartam folytatni, de ő eltűnt. Nagyon fájt.
Visszatért, elég hosszú hónapokig ismét jól elvoltunk, de mivel ő közepesen erős autizmus spektrumzavarban szenved én meg aszpergeres vagyok ami szintén autisztikus zavar, ezáltal voltak aprók nézeteltérések(1-2 mondatig, de mindig megbeszéltük őket és ő nem értette vagy nem tudom), egészen addig volt ez amíg az anyukáját rám uszította mert máshogy mesélt nekem, így kaptam hideg meleget chaten. Ezután nagyon megharagudtam rá, és "neki állt feljebb", de nem tudtuk egymást elengedni egészen eddig, hiszen annyi jó dolgot adtunk egymásnak és nagyon szerettük egymást.
Ezután én nagyon leszídtam mert régi sérelmeim meg voltak ilyen kicsi flegmázások amik csúnya dolog volt tőle. Utána viták voltak aztán ősszel eltűnt egy hónapra megint előjött. Szépen beszéltünk 2 napig ismét eltűnt ilyenkor berak messenger korlátozásba.
Nos nekem ő nagyon hiányzik ma például plázában láttam egy hasonló kinézetű fiút azt hittem ő az elkezdtem követni, egyszerűen nem tudom miért de miután egyértelmű volt hogy nem ő az, abbahagytam.
Beszéltem ismerősökkel, mindenki azt mondja, hogy visszajön egyszer, ne adjam fel, és probáljak magamra fokúszálni nem adhatja más meg a boldogságot.
Én 23 éves férfi vagyok a barát 24, én dolgozok, a barátom pedig valami OKJt tanult, de nem sikerült neki.
Nem ismerkedem mással, mert nekem ő a legjobb barátom, hiszen ő a földkerekség legjobb embere, más nem is kell, plusz nem is sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!