Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongásra mi a legjobb vény...

Szorongásra mi a legjobb vény nélkül kapható tabletta?

Figyelt kérdés

A pszichoterapeutám a következőket javasolta:

HOVA vagy Nervenphlege és Neuromultivit-EP vagy Milgamma

Van esetleg tapasztalatok ezekkel vagy hasonló készítményekkel amiket megosztanátok?

Előre is köszi

nov. 6. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

Nekem egyik sem segített.

Ezek nem is valódi gyógyszerek, ezért nem is várhatunk tőlük sokat.

nov. 6. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
HOVA a legjobb szerintem
nov. 6. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
nov. 7. 02:05
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
Csupa B vitamin. Ugyan már! Persze kaptam én már injekcióba kompletten, semmit nem ér.
nov. 7. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kúraszerűen a Nervenpflege vált be, de mindenkinek más. Valaki azt mondja semmi nem működik neki, mert egyszer bekapta, és nem szedálta le. A gyógynövények sokszor hosszútávon fejtik ki a hatásukat, és ellenben pl egy nyugtatóval nem okoz függőséget, és annyi mellékhatást se.
nov. 7. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Igazából mindegy, ki mit ír, mert mindenkinek más használ. A nervenpflege nekem segített napközben, ha reggel bevettem, de este nem igazán, amikor már nagyon pörgött valamin az agyam. Hosszú távon hasznos a magnéziumszedés, illetve még a rózsagyökér vagy golgotavirág kapszulák (Yiya márkájút szedtem) illetve most láttam, hogy a Gal-nak van ez az új Relax nevű terméke, szerintem érdemes kipróbálni: [link]

A rózsagyökér egyébként sok mindenkinek bejött, ahogy külföldi oldalakon olvastam, de MAO-gátló hatása van, szóval ha szedsz ilyen hatású gyógyszert, akkor kerülendő. Mondjuk bármilyen gyógyszerszedés esetén érdemes megnézni, milyen hatásmechanizmussal működik, és hogy a szedni kívánt gyógynövénnyel mennyire kompatibilis, mert ha gátolják vagy felerősítik egymás hatását, azt érdemes figyelembe venni, nehogy nagyobb baj legyen belőle, mint ha nem szednéd.

nov. 9. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Le kell fárasztani magad valamilyen fizikai testet nem kímélő mozgással, akkor majd alszol mint a bunda és nem érsz rá szorongni.
nov. 9. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!