Szorongásra mi a legjobb vény nélkül kapható tabletta?
A pszichoterapeutám a következőket javasolta:
HOVA vagy Nervenphlege és Neuromultivit-EP vagy Milgamma
Van esetleg tapasztalatok ezekkel vagy hasonló készítményekkel amiket megosztanátok?
Előre is köszi
Nekem egyik sem segített.
Ezek nem is valódi gyógyszerek, ezért nem is várhatunk tőlük sokat.
Igazából mindegy, ki mit ír, mert mindenkinek más használ. A nervenpflege nekem segített napközben, ha reggel bevettem, de este nem igazán, amikor már nagyon pörgött valamin az agyam. Hosszú távon hasznos a magnéziumszedés, illetve még a rózsagyökér vagy golgotavirág kapszulák (Yiya márkájút szedtem) illetve most láttam, hogy a Gal-nak van ez az új Relax nevű terméke, szerintem érdemes kipróbálni: [link]
A rózsagyökér egyébként sok mindenkinek bejött, ahogy külföldi oldalakon olvastam, de MAO-gátló hatása van, szóval ha szedsz ilyen hatású gyógyszert, akkor kerülendő. Mondjuk bármilyen gyógyszerszedés esetén érdemes megnézni, milyen hatásmechanizmussal működik, és hogy a szedni kívánt gyógynövénnyel mennyire kompatibilis, mert ha gátolják vagy felerősítik egymás hatását, azt érdemes figyelembe venni, nehogy nagyobb baj legyen belőle, mint ha nem szednéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!