Lehetek egyszerre jobban es rosszabbul Frontin 0,25 mg (1reggel és este 1 db) tablettától amit pánikbetegségre és erős szorongasra szedek?
Pánikbetegségre, és erős szorongásra max a háziorvos ír Frontint. Én is hasonlóképpen kezdtem...pánikrohamok, amit a háziorvos próbált meg kikúrálni. Nálam nem vált be, végül pszichiáterhez kerültem. Így másztam ki belőle..
A válaszom: Igen, lehetsz olyan állapotban, ahogy leírod. Ronda dolog a pánik..
"A Frontin nem gyógyszer, hanem orvosság, ráadás"
Elmondanád, mi a különbség?
Ja, meg arra is kiváncsi lennék, hol lehet ilyen mélylélektani pszichiáterre találni? ( bocsi, de már legalább 30x olvastam ezt a javaslatodat, és kíváncsi lettem)
Lefordítom neked és talán az utolsó előttiben megmarad a remény hogy valaki értőlovasáshoz is ért.
Gyógyszer:ahogy a neve is mondja hosszas szedés után a betegség megszůnik. A beteg újra egészséges ember lesz mert a gyógyítószer kikúrálta.
Orvosság:panaszokat enyhít, okot nem szűntet. Elfedi a test jelzéseit amit egy adott betegségre ad. Pl fâjdalomcsillapító-ha valakinek rohad a foga hiába tömi magába amint abbahagyja a rossz fog ugyanúgy fáj. Ez nem gyógyulás.
A xanax pl és társai a második esethez tartoznak.
Minden pszichológus foglalkozik hasonlóval. Ha nem akkor kérésedre továbbirânyít. Az ember aki kész arra hogy mentális betegségből gyógyuljon meg fogja találni a megfelelő segítséget. Ha nem találja még nem szenvedett annyit hogy elérjen a mélypontjához amikor már akarja a változást és hajlandó tenni érte.
A kérdezőnek tanácsolom hogy ha egyelőre marad is a gyógyszer mellette kezdjen el egy intenzív terápiát ahol elgondolkodhat azon melyek azok az érzelmek amiket mindig elnyomott magában és szorongássá alakult. A pámikroham csak egy elfajult szorongás aminek ha nem találja meg az illető az okait akkor marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!