Hogyan lehet túl jutni egy lelki nehézségen? 2. Várandósságom alatt végig természetes szülést szerettem volna, amire meg is volt az esély, de úgy érzem rossz orvos mellett tettem le a voksom, aki nagyon császár párti és végül én is az lettem..
A kórház egy magánkórház, ezért is írtam úgy hogy én döntöttem rossz orvos mellett.
Próbálok úgy gondolni az egészre, hogy legalább itt a kisbabám aki egészséges és minden rendben vele, de egyszerűen nem tudom elengedni azt a tényt, hogy nem szülhettem meg természetes úton a gyermekemet.
Pszichológusra én is gondoltam már.
Pár napja egymás utáni nap is magam alatt voltam emiatt, tegnap tegnapelőtt elkerült az érzés, de ma hogy beszélnem kellett róla újra felszínre tört és sírtam rajta. Még eléggé friss az élmény.
Más ismerős anyuka azt mondta hogy ez hormonális okok miatt is lehet, hogy érzékenyebb az ember
Nagyon nem akartam császáros lenni, és nem tudom elfogadni ezt a helyzetet.
Úgy érzem hogy rengeteg apró jelet kaptam anno az élettől hogy más orvos fele menjek, és nem vettem róla tudomást, most viszont összeállt a kép és ostorozom magam amiatt hogy lehettem ekkora hülye, szemkötővel a szemei előtt..
Meg bennem van a félelem, ha mondjuk vállalnánk még egy babát idővel, akkor újra át kell mindezt éljem.. vagy ne vállaljunk emiatt és bennem van hogy oké akkor ennyi, nem lehet több gyerekem. Teljesen kimerít a gondolat. Rengeteg érzés cikázik bennem.
Hát nem teljesen mindegy hogy született.
2 császaros gyermekem van se jobb se rosszabb anya nem vagyok a császár miatt. A lényeg hogy egészséges legyen a baba és az anya!lépj rajta túl és élvezd a babát.
Egyébként meg simán lehet hogy a következő természetes úton fog születni ha nem most rögtön álltok neki hanem hagysz időt akkor még lehet próbálni a szülést!
Köszönöm, aranyos vagy!
Én is erre gondoltam hogy idő kell a testemnek és sikerülhet a VBAC.
Igazából nem érzem magam kevesebb anyának a császár miatt, én korábban is inkább felnéztem azokra akik bevállaltak több császárt vagy program császárt, szerintem ez a nehezebb útja.
Egyszerűen lelkileg nem erre voltam készülve és mardal a dolog, hogy érzem hogy történhetett volna ez másképp is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!