Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindig attól félek, hogy...

Mindig attól félek, hogy valamit rosszul csinálok vagy mondok új helyen, és ez nagyon rossz, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
nem szol szam nem faj fejem.
2010. nov. 7. 18:32
 2/7 A kérdező kommentje:
ha autistát játszom, az még rosszabb a szociális életemre nézve
2010. nov. 7. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem értetted mit mondott az első. Nem szól szám nem tudok olyat mondani amitől fáj a fejem.
2010. nov. 7. 18:45
 4/7 A kérdező kommentje:

de én olyanoktól is félek, hogy rosszat mondok, mikor mondják, hogy kérek-e ezt kérek-e azt, meg ilyenek :S

nem történetekkel van a bajom, vagy ilyesmi

2010. nov. 7. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
elso vagyok.ez csak egy mondas. amugy en is ilyen vagyok,de szerintem ez nem gond.ismerek sok embert aki ossze vissza beszel.es azt hiszi hogy o a nagyokos. az emberek tobbre ertekelik az olyan embereket akik "szerenyek"....ha ilyen vagy nehez lesz ezen valtoztatni.de legalabb kulonleges vagy. en mar 28 eves vagyok es a mai napig nem sikerult teljesen kibontakoznom.ugy ertem hogy en is parazok picit.sokszor inkabb nem is mondok semmit,akkor is ha jot mondanek. de szerintem ez nem baj.
2010. nov. 7. 18:59
 6/7 A kérdező kommentje:

én szorongok azért nem beszélek, néha ilyen igen, nem , köszönöm dolgokat se tudok mondani mert félek, hogy dadogni fogok, vagy félreértik

tudok beszélgetni az a része nem gond, csak néha rámjön a szociális szorongás

2010. nov. 7. 19:02
 7/7 Fraser válasza:
Ne törödj vele! Ez olyan mint a társas fóbia...azért olyan intenzív mert az ember saját magára figyel ahelyett hogy azt tenné amit kell....a te esetedben élvezni egy beszélgetést vagy ha nem is jól de nem rosszul érezni magadat....fogadd el, hogy esetleg rosszat mondasz és ne törödj vele! Ha véletlenul rosszat mondtál ne foglalkozz vele csak legyezd el...majd legkozelebb jol mondod vagy ha nem is de kit érdekel....valószínuleg csak téged ugyanis mások többnyire észre sem veszik hidd el.....
2010. nov. 8. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!