Pszichológus segítségével sem megy?
Figyelt kérdés
Komplex poszt traumám van, és pszichológus segítségével sem tudom feldolgozni őket. Szembenéztem mindennelami történt, és a realitás olya szinten fájdalmas, hogy képelen vagyok feldolgozni a szándékos, módszeres, szadista brutalitást amik velem történtek. Mi a megoldás?tegnap 18:41
2/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem taglalnám, szeretném ha a kérdésemre kapnék választ. Köszönöm!
tegnap 19:13
3/5 anonim válasza:
Hát ha ha orvossal nem sikerült, akkor itt velünk pláne nem fog sikerülni megoldani a gondod sajnos. Az első jo irányba indult volna el, hiszen ha egy traumát sokszor kiadsz magadbol és nem tartod benn és folytod el az jobban tud gyogyulni. Hiszen látod mások reakcioját véleményét és a többi kaphatsz egy másik perspektívát a dolgokrol esetleg más és más tanácsokat. Az is lehet hogy valaki olyannak sodor össze az élet aki hasonlokon ment keresztül és tud valami tapasztalati dolgot mondani az üggyel kapcsolatban, hogy neki mi segített mi sem milyen gyogyszer milyen orvos vagy tevéknység. Szoval itt csak ennyit tehetsz, kiadod magadbol nekünk idegeneknek és a többit az időre bízod és további kezelésekre. Mert idővel felejt az ember ha nem is egyik naprol a másikra de felejt.
4/5 anonim válasza:
Pszichiáter, hátha kell gyógyszer.
Sport.
Szex.
Zene.
Rajzolj, színezz, agyagozz, beszélj, írj naplót...
5/5 A kérdező kommentje:
4-es irodalommal, írással foglalkozom, gyerek korom óta, van már kiadott kötetem is. Úgyhogy ez kipipálva.
tegnap 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!