Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elképesztő nagy szarban...

Elképesztő nagy szarban vagyok mit kéne tenni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok hülye annyira de én ezt már nem értem. A lényeg hogy dolgoztam egy helyen 2 hónapja ott nagyon jól kerestem, de teljesen feléltem az összes pénzemet.

Ezáltal bele keveredtem egy bandába úgy hogy először csak kölcsönt kértem. Ott megszerettek jóba is vagyunk de már ez is probléma.

Úgy költők el havi 600 ezret hogy annyim nincs is innen-onnan vagyok fedezve de már nagyon kellemetlen a dolog. Eddig még ment ez valahogy…de most bármit csinálok mínuszba vagyok.

Az egész probléma gyökere hogy drog függő is lettem ezáltal, de szó szerint és igazából ez miatt van az egész.

Közben apám beteg..anyám sokat dolgozik. Ez miatt is ki vagyok készülve és tudom hogy csak mélyíti a problémát de már drog nélkül nem tudok el lenni 1 napot sem.

Csak úgy tudnám hirtelen megoldani mindenkinek a helyzetét hogy teljesen belefolyok ezekbe a dolgokba..de elképzelni sem tudom mi lenne a vége.

És úgy ezt még ragozhatnám de kezdek amúgy félni is, gyomoridegem van mindig..ideges vagyok, néha félek is..mert kezd elmérgesedni a helyzet.

Ki megyek külföldre például az lenne egy megoldás de ilyen ideg állapotban a papírjaim nem tudnám elintézni most.

Tehát itt mi lenne az első lépés? Járok amugy pszichológushoz és le is akarok szokni de pl ezeket a baráti köreim nem tudom hogyan szakítsam meg stb..32f

tegnap 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Válts pszichológust. Ez az első.
tegnap 13:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Addigtologiában jártas szakembert keresd fel, vannak nappali ellátást nyújtó intézmények is, amik a leszokásban segítenek, és komplex segítségnyújtás történik.

Nem tudom, merre laksz, de ilyesmit keress a kornyekeden:

[link]

tegnap 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy költők el havi 600 ezret hogy annyim nincs is ...

Nekem ez a sztori nagyon tetszett.

Vallalj el olyan munkakat,ami biztositja az eletstilusodat.

Dolgozz meg erte,h kolts.

Nem kell mindent komolyan venni. Az idegesseg oregit.

Ne foglalkozz papimunkaval,ha nem szereted. Kerj meg erte vkit a csaladbol.

A jo munkahoz tenyleg szokjal le. A memoria nagyon nagy ertek.

Probalkozz boszy kudzu kapszulaval. Ha a cigi es alkoholrol leszoktat ,talan a drogrol is.

A kocogas is felnyomja boldogsag hormon szinted . Tartosan. Tapasztalat. Kezddel. Csokkentsd a drog adagokat. Edzz otthon meg hozza.

A pszichologus szerintem kidobott zseton.

tegnap 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!