Öngyilkosság miatt az országon belül bárhova bemehetsz a Pszichiátria? Illetve sikertelen próbánál is? Ha külföldön történik abban az esetben hogy lenne?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 15:40
1/9 anonim válasza:
Ha öngyilkos lett valaki, akkor utána már nem megy be sehova...
2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi
Úgy értem hogyha ilyen gondolataim vannak és beszeretnék menni vagy megpróbálkoznék de sikertelen lenne.
tegnapelőtt 16:02
3/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Bemenni bemehetsz önként, de azzal számolj, hogy nagyon vendégszeretőek, és kiengedni nem nagyon akarnak majd. Természetesen jól le is szedálnak. Nincs más megoldás?
4/9 anonim válasza:
3 engem szó nélkül kiengedtek mikor megláttam hogy milyen a nyílt osztály, sokkot kaptam és közöltem hogy na én ide aztán nem fekszem be.
5/9 anonim válasza:
Kedves 4-es milyen az a nyílt osztály?
6/9 anonim válasza:
Keress rá hogy mi az
Nem leszek Google
7/9 anonim válasza:
Kedves 6-os ha már ilyen bunkó vagy, had válaszoljak én is ilyen stílusban, mert látom a szövegértelmezéseddel igen csak gondok vannak. Be se feküdtél, nem kezdték el a kezelésed..... Bár lehet jobb lett volna...... Hidd el nekem ha egy hónapra is befeküdtél volna, már nem lett volna olyan könnyű kijönnöd......
8/9 anonim válasza:
Tudtommal a területileg illetékes pszichiátriai ambulanciára be tudsz menni. Ha akutan rosszul vagy és rád tör ez az állapot, menj be a legközelebbi pszichiátriai ambulanciára. Ha az nincs, és nem tudod mit csinálj hívd fel az SOS telefonos anonim lrlkisegélyszolgálatot ők pont ilyenre vannak kitalálva, még segíteni fognak. Telefonszámot megtalálod neten! De ha az ad bizzonságot, mentőt is hívhatsz, akut öngyilkossági krízisben kijönnek és bevisznek a kórházba. Ne félj a pszichiátriai osztálytól. Szüksége gyógykezelést adnak S bármikor elmehetsz saját felelősségedre.
9/9 anonim válasza:
Külföldről is hívható a telefonos lelkisegély!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!