Mit tehetnék, ha nagyon de nagyon rosszul vagyok lelkileg, hosszú idő óta?
Privátban többet leírnék így privát üzeneteket is szívesen fogadok:)
Köszönöm annak aki ír!
Sajnálom, hogy ennyire fiatalon ilyen nehézségekkel küzdesz. Itt néhány jó szónál többre nem számíthatsz.
Azt mondanám, tölts minél több időt társaságban, a barátaiddal, és/vagy olyan emberekkel, akikre felnézel, akiktől szívesen tanulnál. Megpróbálkozhatnál valamilyen kreatív önkifejezéssel, ami lehet versírás, fotózás, festés, számítógépes grafika, hangszeres zene, tánc stb. Esetleg keress olyan időtöltést, amin keresztül pozitív visszajelzéshez, megerősítéshez juthatsz, pl. önkénteskedés, idős emberek segítése. A tétlenséget lehetőleg kerüld.
(Írtam privátban is.)
Kár lepontozni,mert ezt nem én találtam ki, hanem családorvos mondta,többször is !
# 13
Ne legyél sokat egyedül és keresd a megértő, pozitív emberek társaságát.(beszéld ki magadból a problémákat és együtt próbáljatok megoldásokat keresni rájuk).
Végezz olyan tevékenységeket amikkel többet vagy a szabadban, (séta, kerékpározás, tánc).
Ne olvass, ne nézz negatív híreket.
Szedj B-komplex vitaminokat, azokból is a jobbik márkákat.
Pihenj többet, ne szakítsd meg az éjszakai alvást.
Változtass azon amin tudsz, amin nem tudsz azt fogadd el, semmi sem tart örökké..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!