Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnék, ha nagyon de...

Mit tehetnék, ha nagyon de nagyon rosszul vagyok lelkileg, hosszú idő óta?

Figyelt kérdés

Privátban többet leírnék így privát üzeneteket is szívesen fogadok:)

Köszönöm annak aki ír!

jan. 5. 08:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most vagyok 18. De amikor felírta a pszichiáter még 16 voltam
jan. 5. 13:05
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

Sajnálom, hogy ennyire fiatalon ilyen nehézségekkel küzdesz. Itt néhány jó szónál többre nem számíthatsz.

Azt mondanám, tölts minél több időt társaságban, a barátaiddal, és/vagy olyan emberekkel, akikre felnézel, akiktől szívesen tanulnál. Megpróbálkozhatnál valamilyen kreatív önkifejezéssel, ami lehet versírás, fotózás, festés, számítógépes grafika, hangszeres zene, tánc stb. Esetleg keress olyan időtöltést, amin keresztül pozitív visszajelzéshez, megerősítéshez juthatsz, pl. önkénteskedés, idős emberek segítése. A tétlenséget lehetőleg kerüld.

(Írtam privátban is.)

jan. 5. 13:20
 13/18 anonim ***** válasza:
19%
Ilyen fiatalon ne idős emberek körében legyen, még akkor sem, ha segítene.A negatív energiák, főleg a betegeké,azok csak rosszabbítanák az állapotán !
jan. 5. 14:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Kár lepontozni,mert ezt nem én találtam ki, hanem családorvos mondta,többször is !

# 13

jan. 5. 14:23
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Ahogy az egyik válaszoló írta, ha csak néhány jó szó is, nekem az is rengeteget jelent. A legkisebb dolgoknak is örülök, talán ez tartja bennem a lelket még mindig:)
jan. 5. 15:14
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyébként az idősekkel való időtöltést megosztónak hallottam mindig. Én személy szerint úgy gondolom, nem rontana az állapotomon, de nem lehet tudni. Próbálkoztam sokmindennel már ami segíthet, de ha jobban is lettem időszakosan, mindig arra eszméltem fel, hogy már megint mélyen vagyok...
jan. 5. 15:16
 17/18 anonim válasza:

Ne legyél sokat egyedül és keresd a megértő, pozitív emberek társaságát.(beszéld ki magadból a problémákat és együtt próbáljatok megoldásokat keresni rájuk).

Végezz olyan tevékenységeket amikkel többet vagy a szabadban, (séta, kerékpározás, tánc).

Ne olvass, ne nézz negatív híreket.

Szedj B-komplex vitaminokat, azokból is a jobbik márkákat.

Pihenj többet, ne szakítsd meg az éjszakai alvást.

Változtass azon amin tudsz, amin nem tudsz azt fogadd el, semmi sem tart örökké..

jan. 7. 17:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
jan. 7. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!