Ez normális érzés?
Barátnőmmel beszéltem a kapcsolatunkról, amolyan krízis van most. Elmondtam mi hiányzik, de ez nem az első eset.. viszont ilyenkor mibdig rövid ideig csinálja, figyel rá. De most meg ez a furcsa hogy csinálja ( legbelül tudom úgyse tartós, meg igy az ünnepek utani lazaságban könnyebb betartani)
Magam emésztem hogy most akkor az se jó ha csinálja, az se ha nem.. ( de tudom nem tartos lesz ez)
Esetleg ha képes lennél konkrétumokban beszélni, az jó lenne... És akkor azt is elmondhatnád, hogy miért dől össze a világ, ha Nem Csinálja, azt a valamit, amit nem csinál, kivéve most? -_-
Miért nem lehet elfogadni, ha valaki nem tökéletesen olyan, amilyet te megálmodsz?
Normális, mert már csalódtál benne. Azt érezheted, hogy nincs tartós változás és kezded elveszteni a "hitedet" benne. Nem veled van a baj, hanem a barátnőddel. Miért nem képes tartósan változtatni? Volna-e esetleg középutas megoldás, ami neked belefér, és ö is tartani tudja hosszú távon?
És szerintem mindenképpen ezt is elmondhatnád neki, hogy ilyen dilemmában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!