Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez normális érzés?

Ez normális érzés?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel beszéltem a kapcsolatunkról, amolyan krízis van most. Elmondtam mi hiányzik, de ez nem az első eset.. viszont ilyenkor mibdig rövid ideig csinálja, figyel rá. De most meg ez a furcsa hogy csinálja ( legbelül tudom úgyse tartós, meg igy az ünnepek utani lazaságban könnyebb betartani)

Magam emésztem hogy most akkor az se jó ha csinálja, az se ha nem.. ( de tudom nem tartos lesz ez)

tegnapelőtt 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Esetleg ha képes lennél konkrétumokban beszélni, az jó lenne... És akkor azt is elmondhatnád, hogy miért dől össze a világ, ha Nem Csinálja, azt a valamit, amit nem csinál, kivéve most? -_-

Miért nem lehet elfogadni, ha valaki nem tökéletesen olyan, amilyet te megálmodsz?

tegnapelőtt 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Normális, mert már csalódtál benne. Azt érezheted, hogy nincs tartós változás és kezded elveszteni a "hitedet" benne. Nem veled van a baj, hanem a barátnőddel. Miért nem képes tartósan változtatni? Volna-e esetleg középutas megoldás, ami neked belefér, és ö is tartani tudja hosszú távon?

És szerintem mindenképpen ezt is elmondhatnád neki, hogy ilyen dilemmában vagy.

tegnapelőtt 22:41
 3/3 A kérdező kommentje:
2es tudja, mert ez újra és újra elő jön.
tegnapelőtt 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!