Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Összebalhéztam, majd össze is...

Összebalhéztam, majd össze is verekedtem valakivel a Tippmix miatt, ez függőség lenne?

Figyelt kérdés

Előre kitöltöttem otthon a szelvényt, és már csak 15 percem volt feladni, 5 perc alatt ott voltam a lottózóban, viszont az előttem lévő ott tökölt, és ott egyesével diktálta be, hogy milyen meccsre, milyen kimenetelt akar megfogadni, nyilván elhúzta és lekéstem a feladási határidőt.

Odaszóltam neki, és minden szarnak elhordtam, az sem érdekelt, hogy ott van a gyereke.

Kint folytattuk, és végül pár pofon elsült, megrángattam, és kis híján majdnem olyat csináltam amit megbántam volna.

Ennyi mindent egy Tippmix miatt?

jan. 3. 18:39
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Szokásos dögunalmas verekedős kamu 🙄
jan. 3. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Hadd mutassalak be neki: [link]
jan. 3. 18:46
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, te egy nagyon agresszív és ostoba ember vagy. (Feleslegesen balhéztál, úgyse nyernél semmit. Inkább legyél hálás, amiért nem a rendőrség vitt el.) Érdemes lenne felkeresned egy pszichológust.
jan. 3. 18:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Otthonról is mixelhetnél neten, és akkor nem lenne ilyen szitu.
jan. 3. 19:25
 5/10 anonim válasza:
Kérdező, nekem is volt ilyen, a papa addig tökölt, hogy elment az élőm. Én csak morogtam, de le sem tojta. Egyszer viszont 1.7x élő tenisz meg akartam rakni, a lottózós nő meg tett rá, beütötte a számot, de hogy zárt a piac (labdamenet alatt mindig az) mondtam üsse be újra, de ő inkább kioktatott, hogy jobban járok, ha fel se teszem, inkább az életre koncentráljak. Közben elment a nyerő mix, beolvastam neki, hogy a gyerekét oktassa, nekem meg köszönöm, elbuktatott 14ezer forintot (20-at akartam feltenni)
jan. 5. 23:27
 6/10 anonim válasza:
100%
Az ilyen idiótákat, akik egyesével mondogatják be mit akarnak megfogadni sosem értettem... Azért van az okos kijelző, meg mindenkinek a mobilja, mert ezeken is össze lehet állítani a szelvényt és csak bemondod az azonosítót.
jan. 7. 15:50
 7/10 anonim válasza:
100%
Ezek kb nyugdijas papák, akik még kb a totó időből jöttek át Tippmixre és élvezik, hogy feladhatják a szelvényt, meg beszélgethetnek a huszonéves lottózós hölgyel, flörtölgetnek, hogy ő aztán feltesz kemény 3ezer forintot tuti meccsekre... láttam sok ilyet...
jan. 7. 17:46
 8/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, én akiket látok inkább C kategória...
jan. 7. 18:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Én sokszor lejátszottam fejben ezt a jelenetet. Végül arra jutottam, hogy amikor valami extrém fontos fogadást kell feladjak, amire nincs sok idő, akkor megveszem 5-10 ezer forinttal az elsőt a sorban, hogy adja át a helyét. Ez célravezető. Utólag balhézni felesleges.
jan. 9. 12:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Ismeros erzes foleg amikor elore fogadnal de ennyit nem er az egesz hogy onbiraskodas miatt lecsukjanak
jan. 18. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!