Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utálok embernek lenni. Mas se...

Utálok embernek lenni. Mas se szereti?

Figyelt kérdés
Arra jöttem rá hogy én rühellem az életet. Mármint hogy bevagyok zárva egy testbe. Most is fáj a torkom peldaul. A nagy semmibol egyszer csak hirtelen itt vagyok a fold nevu bolygon egy testbe. Aki lelegzik enni inni akar allandoan faradt nincs kedve semmihez. Minden orom ami eddig volt az eletembe mullando de az allando depressziv erzes jelen van. Utalok ember lenni. Nem jo dolog az egesz elet szenvedes… ha szuletesemkor tudtam volna ezt es lehetett volna valasztani en azt valasztottam volna ami szuletesem elott volt. Egy nagy ures semmit. Amikor nem leteztem. De sajnos letezek. Szorongas depresszio panikbetegseg munkahely elvesztese stb. Az eletnek semmi ertelme csak be vagyok zarva ebbe a vacak vekony testbe aminek allandoan baja van és erotlen. S mikor sikerul aludni hamar eljon a reggel es ujra felkelek. Barcsak ne kellnek fel sosem egy orok mély nyugodt alvasba lennek. Mint mondjuk szuletesem elott
jan. 1. 11:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hat de egesz eletunket dolgozzuk le? Annak mi ertelme? De vegulis lefoglal
jan. 1. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Jól ki****tak velünk mi?! Pajtás :)

Sajnos apád anyád egy pillanatnyi örömszerzésének következménye vagy, ahova pedig kerültél, az egy csapda. Tested csak csillagpor, elméd csupa kondicionálás amit beléd tömtek évek alatt kb az vagy.

Vigasztaljon az hogy hamar lepereg és mehetsz vissza a semmibe, a nyugalomba, soha többet nem kell újrakezdened. Addig meg valahogy üsd el az időt.. ami szintén illúzió :)

jan. 1. 19:39
 13/15 anonim válasza:
Kellene nekünk depiseknek egy csoport vmi felületen nem?
jan. 1. 22:31
 14/15 A kérdező kommentje:
12 igazad van teljes mertekbe. Ugyis felmondtam a munkahelyem fiatal vagyok eljarok kondizni csajozni szarjak bele mindenbe es csak elvezzem az eletet? De mondjuk dolgozni akkor is kell azt meg utalok.
jan. 2. 05:49
 15/15 anonim válasza:
Nézzétek meg A nyomás utánna című filmet, és csak a filmre figyeljetek! Esküszöm felért bármilyen terápiával! Sok sikert mindenkinek!
jan. 2. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!