Isten szereti ha a saját véremből adok a másik embernek, hogy tovább éljen?
Ha létezik, akkor szerintem EGÉSZ BIZTOS!
Egy jehovásnak egész biztos, hogy más a véleménye...
Istennek más a véleménye, nem a "jehovásoknak".
(Cselekedetek 15:28, 29) 28 Mert a szent szellem és mi magunk jónak találtuk, hogy semmi további terhet ne rakjunk rátok a következő szükséges dolgokon kívül: 29 tartózkodjatok . . .a vértől, a megfojtott állattól . . .
Ebben a versben két módot említ. Nem azt írja, hogy csupán az állatvértől tartózkodjunk.
A fúlva holt állatot, ami nincs kivéreztetve, és külön magát a vért.
A vers utal arra, hogy ez nem változott a Mózesi törvényből.
Ha valakinek az orvosa tiltja az alkohol fogyasztását szájon, az azt jelenti, hogy intravénásan a beadagolhatja a testébe?
„A »vér nélküli« nyitott szívműtétet, amelyet eredetileg a Jehova Tanúi szekta felnőtt tagjainak fejlesztettünk ki — mivel az ő vallásuk tiltja a transzfúziót —, most minden baj nélkül alkalmazzuk csecsemők és gyermekek bonyolult szívműtéteinél is” (Cardiovascular News. 1984. február, 5. o.).
3
Sajnálom hogy így véled,😒 bár ezzel a rossz kívánságoddal 36 évet késtél.
Annak ellenére, hogy a gyermekem nem lett Tanú, még sem fogadna el vért, saját meggyőződéséből.
Talán nem hallottál róla, de nem gy világi ismerősöm utasítja vissza a transzfúziót, és nem vallási okokból.
Ó, kedves kérdező, nem olvastad el figyelmesen a választ.
Neki biztosan lesz, de neked nem biztos.
5
Én ilyet nem írtam, és még az ellenségemnek sem kívánom, hogy ne érezze át a szülői szerep szépségeit, örömeit.
Nincs benne rosszindulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!